in

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Εφήβων: Ο.ΠΕ.Ρ. – Α.Ο. Λατώ 3-0 [VIDEO Uhd/4k]

Στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρεθύμνου στον 3ο του κατά σειρά αγώνα εκτός έδρας ο Α.Ο.Λατώ έχασε από τον Ο.ΠΕ.Ρ. με 3-0 σετ. Το σημαντικό όμως είναι όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας Κουτσελάκης Παντελής  ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ τα επόμενα δύο δεν χάθηκαν και τόσο εύκολα, μια και η ομάδα του άρχισε σιγά σιγά να συνηθίζει το σύστημα και να απελευθερώνεται από το άγχος.
Μάλιστα το 3ο και τελευταίο σετ χάθηκε στον πόντο με την Αγιονικολιώτικη ομάδα να προηγείται στην αρχή του σετ με 6-5 και να το χάνει στις λεπτομέρειες στο τέλος με 25-23!
” Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας στο επόμενο παιχνίδι, που θα είναι και το πρώτο εντός έδρας, θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και οτι θα δυσκολέψει αρκετά την ομάδα του Ηροδότου. Θα ήθελα να προσκαλέσω τον κόσμο και ειδικά τους συμμαθητές των παιδιών να έρθουν  να τα εμψυχώσουν στη δύσκολη αυτή προσπάθειά τους, ώστε να αποβάλουν το άγχος τους και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό! Συγχρόνως θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουν πόσο διαφορετικό, δύσκολο αλλά συχρόνως και εντυπωσιακό είναι το βόλεϊ σε σχέση με  αυτό που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στο σχολείο τους! ” μας είπε ο κ.Κουτσελάκης.
Ραντεβού λοιπόν στο κλειστό του Αγίου Νικολάου το Σάββατο στις 12:30 η ώρα.