in

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Εφήβων: ΣΦΠΧ – Α.Ο. Λατώ 3-0 [VIDEO Uhd/4k]

Στο κλειστό των Χανίων ο Α.Ο.Λατώ παίζοντας την δεύτερη αγωνιστική στο παγκρήτιο πρωτάθλημα εφήβων δεν είχε καμία τύχη απέναντι -καθώς δείχνουν τα πράγματα- σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της Αγιονικολιώτικης ομάδας Κουτσελάκης Παντελής μας είπε:
” Δεν γνωρίζαμε την δυναμικότητα της χανιώτικης ομάδας. Το μόνο που ξέραμε ήταν πως κέρδισαν και την ομάδα της ΓΕΗ -πρωταθλήτρια πέρυσι-κάτι που μας έκανε να υποψιαζόμαστε πως θα έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Μόλις τους είδα στο ζέσταμα κατάλαβα πως δεν έχουμε καμία τύχη. Μιλάμε για μια πολύ ψηλή ομάδα με φοβερά έμπειρους παίχτες και με μεγάλα φυσικά προσόντα (Ύψος,άλματα). Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά αλλά στην συνέχεια η ανωτερότητα της Χανιώτικης ομάδας ήταν εμφανής κάτι που απογοήτευσε τους παίχτες μου. Μόνο στο τρίτο σετ καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ και αυτό -για να είμαστε ελικρινείς- γιατί ο αντίπαλος προπονητής χρησιμοποίησε και τους αναπληρωματικούς του παίχτες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας κ.Μπουρμπάκη για το ήθος των παιχτών του αλλά και του ίδιου. Ποτέ οι παίχτες του δεν το έπαιξαν “κάποιοι” παρ’όλη την ανωτερότητά τους  αλλά ήταν κύριοι σε όλο τον αγώνα και στο τέλος έδωσαν όλοι τους το χέρι στα παιδιά και τους συγχάρηκαν για την προσπάθεια τους. Άξιο ιδιαίτερα να αναφέρουμε οτι ήρθε προσωπικά ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας μετά τον αγώνα και αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, τους είπε και τα εξής:
“Τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή σας αλλά κυρίως σε εσάς προσωπικά. Παρ’όλο που απ’ότι έμαθα ξεκινήσατε το βόλεϊ πριν από ένα χρόνο είσαστε πολύ αξιόμαχοι, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή. Το βόλεϊ είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα και απαιτεί εμπειρίες και πολύ δουλειά. Να ξέρατε πόση απογοήτευση έχουμε και εμείς νιώσει τόσα χρόνια! Στο ξεκίνημά μας υπήρξαν παιχνίδια που δεν καταφέρναμε να πάρουμε πάνω από 4 πόντους σε κάθε σετ. Αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Πολλά από αυτά τα παιδιά που είχατε για αντιπάλους σήμερα δουλεύουν εδώ και 7 χρόνια ασταμάτητα. Υπομονή λοιπόν και αφοσιωθείτε σ’αυτό που κάνετε και θα ανταμειφθείτε! Χαίρομαι που επιτέλους και ο Άγιος Νικόλαος μπήκε για τα καλά στον υπέροχο κόσμο του βόλεϊ. Ραντεβού στην πόλη σας!”
Έπαιξαν οι: Μεράι Διονύσης, Μερκούρης Αλέξανδρος, Γκίστη Έρι, Λένα Όλσι, Σαχάϊ Ρωμαίο, Γεωργίου Γεώργιος, Κοκκίνης Μανώλης & Λίμπερο ο Χαλκιαδάκης Μανώλης
Καλύτερος παίχτης της Αγιονικολιώτικης ομάδας ο Λίμπερο  Μανώλης Χαλκιαδάκης, ο οποίος και έκανε μαγικές προσπάθειες στην άμυνα!
Ο επόμενος αγώνας του Α.Ο.ΛΑΤΩ είναι πάλι εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο 25/11 στο Ρέθυμνο με τον ΟΠΕΡ .


ΣΦΠΧ-ΛΑΤΩ Βόλεϊ (Στιγμιότυπα)