in

Α.Ο. ΛΑΤΩ – Σ.Φ.Π.Χ. 0-3 Πρωτάθλημα Εφήβων Βόλεϊ 2017-18 (Pics-Video 4k/UHD)

Στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εφήβων του βόλεϊ 2017-18 ο Α.Ο.Λατώ υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σ.Φ.Π.Χ. στο κλειστό του Αγίου Νικολάου. Τα παιδιά του Α.Ο.Λατώ αποσκοπούσαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα Σ.Φ.Π.Χ. κάτι που το κατάφεραν, και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα, σε πολλές περιπτώσεις  δυσκόλεψαν τον αντίπαλό τους παραπάνω απ’ότι περίμενε ο προπονητής τους.
Το παιχνίδι στο γήπεδό μας δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι που κάναμε στο κλειστό των Χανίων μας είπε ο προπονητής του Λατώ Κουτσελάκης Παντελής. Αυτό αποδεικνύεται και στους πόντους του κάθε σετ, αλλά εκείνο που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα είναι που τα παιδιά το παλέψανε στην κυριολεξία, και σε ορισμένες φάσεις μάλιστα αποδώσανε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Επ’ουδενί δεν εποφθαλμιούσα κάποιο σετ γιατί τα σωματικά προσόντα η τεχνική και η εμπειρία της αντίπαλης ομάδας ήταν προφανής – μην ξεχνάμε πως στην σύνθεσή της έχει παιδιά που παίζουν ακόμα και 7 χρόνια βόλεϊ σε σχέση με εμάς που ξεκινήσαμε πέρσι- αλλά δεν περίμενα τόση βελτίωση σε διάστημα 2 μηνών. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ένα έχω να τους πω πως το μέλλον είναι μπροστά τους.
Έπαιξαν οι Γκίστη Ερλίντ,  Μεράι Ντιονίς,  Γεωργίου Γεώργιος,  Χαλκιαδάκης Μανώλης, Μερκούρης Αλέξανδρος,  Κλώντζας Ιωάννης, Κοκκίνης Μανώλης, Λένα Όλσι, Σαχάϊ Ρωμαίο και Λίμπερο ο Αποστολάκης Γεώργιος.

Α.Ο.ΛΑΤΩ-Σ.Φ.Π.Χ 0-3 Στιγμιότυπα (4k/UHD)