in ,

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Εφήβων: Ηρόδοτος – Α.Ο. Λατώ 3-0 (PICS)

Ο Α.Ο.Λατώ παίζοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα εφήβων, μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τα γήπεδα και κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση, τηρώντας τις αναλογίες και έχοντας σαν δεδομένο το άγχος της πρώτης φοράς, γνώρισε την ήττα από τον πιο πεπειραμένο Ηρόδοτο με 3-0.
Ο προπονητής της Αγιονικολιώτικης ομάδας Κουτσελάκης Παντελής μας είπε:
Έχοντας υπόψη μου οτι αυτό ήταν το πρώτο και παρθενικό παιχνίδι στον χώρο του βόλεϊ, θα μπορούσα να πω, πως τα παιδιά έδειξαν πολλά και καλά στοιχεία για το μέλλον. Παρ’όλο που τα πόδια σ’αυτήν την πρώτη φορά ήταν ασήκωτα -κάτι που ήταν προφανές- τα παιδιά δεν έπαψαν να προσπαθούν και δεν το έβαλαν κάτω, ούτε στον τελευταίο πόντο κάθε σετ ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο χωρίς γκρίνιες, απογοητεύσεις και διαμαρτυρίες.  Φτάσαμε μάλιστα στην αρχή του 2ου σετ να προηγηθούμε. Αυτό μου δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον όταν θα έχουν πια πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θα αφήσουν τον εαυτό τους πιο ελεύθερο να το ευχαριστηθεί. Με απασχολεί πολύ το γεγονός της απώλειας τριών βασικών παιχτών που δεν μπόρεσαν να παίξουν μια και η ομοσπονδία έχει καθυστερήσει να μας εκδώσει τα δελτία τους. Ελπίζω αυτό να τακτοποιηθεί ώστε στα επόμενα παιχνίδια να τους έχουμε για να μας ενισχύσουν. Δεν ξέρετε πόσο άδικο είναι να βλέπεις τους συμπαίχτες σου να μάχονται να θες να βοηθήσεις και να μην μπορείς. 
Παρ’όλα αυτά αυτό που έχω να πω στα παιδιά είναι να συνεχίσουν να είναι έτσι μαχητικοί να μην απογοητευτούν ακόμα και αν χάσουν όλα τα παιχνίδια του 1ου γύρου γιατί το άθλημα του βόλεϊ δυστυχώς στηρίζεται κυρίως στην εμπειρία. Και η εμπειρία αποκτάτε από τα παιχνίδια. Είναι κάτι σαν τις ώρες πτήσης ενός πιλότου. Στον πιλότο λέμε έχει 1000 ώρες πτήσης όχι 2000 ώρες εκπαίδευσης! Έτσι και στους βολεϊμπολίστες μετράνε πιο πολύ οι ώρες αγώνα παρά οι ώρες προπόνησης! Βλέπεις απίστευτα ταλέντα να πηγαίνουν σε ομάδες Α κατηγορίας  και να χάνονται γιατί είναι στον πάγκο παρ’όλη την υπερπροπόνηση που κάνουν, ενώ άλλοι που είναι σε ομάδα -έστω και χαμηλότερης κατηγορίας- αλλά παίζουν συνεχώς να ανέρχονται και να τους ξεπερνούν!”
Ο επόμενος αγώνας μας είναι πάλι εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο 11/11 στα Χανιά με τον ΣΦΠΧ μια και ο αγώνας της Κυριακής στο γήπεδό μας με την ΓΕΙ αναβλήθηκε. Δεν ονειροβατούμε απλά εύχομαι να κάνουμε μια πιο καλή εμφάνιση από την σημερινή και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.
Ευχαριστώ πολύ τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν στην μεταφορά των παιδιών στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού!”


Έπαιξαν οι Γκίστη Ερλίντ, Φορτετζανός Γεώργιος,  Μεράι Ντιονίς,  Γεωργίου Γεώργιος,  Μερκούρης Αλέξανδρος, Χαλκιαδάκης Μανώλης, Κλώντζας Ιωάννης, Κοκκίνης Μανώλης.
Θα ακολουθήσει βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα.
 
Οι ώρες προπονήσεων της εφηβικής ομάδας είναι:
Δευτέρα 21:00-23:00
Τρίτη 18:00-20:00
Πέμπτη 18:00-20:00
Υπεύθυνος Κουτσελάκης Παντελής τηλ.6978289886
Γήπεδο: Στο μεγάλο κλειστό των Λυκείων Αγίου Νικολάου
Συγχρόνως όμως με την Εφηβική ομάδα ο Α.Ο.Λατώ και για να υπάρχει συνέχεια και στις άλλες κατηγορίες αγοριών & κοριτσιών -θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον- λειτουργεί και τα ακόλουθα τμήματα:
 
Τμήμα αρχαρίων αγοριών και κοριτσιών από Α’ Γυμνασίου και πάνω
Υπεύθυνη η κ. Αρκαδάκη Βιβή τηλ. 6977550668
Ώρες προπονήσεων:
Δευτέρα 14:00-16:00
Τετάρτη 14:00-16:00
Σάββατο 13:00-15:00
Γήπεδο: Στο μικρό κλειστό του Β’ Γυμνασίου Αγίου Νικολάου
Μίνι βόλεϊ με παιδιά από Β’ Δημοτικού μέχρι την ηλικία της Α’ Γυμνασίου
Υπεύθυνος ο κ.Κουνενός Παναγιώτης τηλ.6948793839
Ώρες προπονήσεων
Τρίτη 17:00-19:00
Τετάρτη 16:00-18:00
Γήπεδο: Στο μικρό κλειστό του Β’ Γυμνασίου Αγίου Νικολάου