in

Ματσάρα στην Αμμούδα: ΑΣΤΕΚ-ΤΕΙ 4-3 στα πέναλτι (4-4 κανονικός αγώνας)![PICS&VIDEO]

Δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από κανονικό παιχνίδι πρωταθλήματος το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των φοιτητών της ΑΣΤΕΚ και του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου.

Παρουσία περίπου 250 φοιτητών και όχι μόνο, ΑΣΤΕΚ και ΤΕΙ έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) στο γήπεδο της Αμμούδας.

Το παιχνίδι τα είχε όλα: Όμορφες ενέργειες, πάθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, 8 γκολ, 2 δοκάρια και τελικό νικητή στα πέναλτι την ομάδα της ΑΣΤΕΚ με σκορ 4-3!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικότατα για τους φοιτητές της ΑΣΤΕΚ, αφού μέχρι το 28′ προηγούνταν ήδη με 3-0 με γκολ των Παράσχου (21′), Κουρκτσόγλου (25′) και Αλίγια (28′).

Σε εκείνο το σημείο οι φοιτητές του ΤΕΙ έδειξαν να αφυπνίζονται και σε διάστημα 12 λεπτών κατάφεραν να πετύχουν 3 τέρματα (Δαχτυλίδης 31′, Δοξαστάκης 37′, Παράσχος αυτογκόλ 40′) και έτσι οι ομάδες να οδηγηθούν το ημίχρονο στα αποδυτήρια με σκορ 3-3.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο μέρος με την ΑΣΤΕK να παίρνει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με 4-3 στο 56′ με σκόρερ τον Παράσχο.

Όμως το ΤΕΙ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 στο 63′ με τον Γιούγκα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και των δύο ομάδων το παιχνίδι έληξε 4-4 με τις δύο ομάδες να οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι, όπως είχε προσυμφωνηθεί σε περίπτωση ισοπαλίας.

Πιο ψύχραιμοι οι φοιτητές της ΑΣΤΕK στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κατάφεραν να κερδίσουν το φιλικό ματς με σκορ 4-2.
ΤΕΙ: Μπλούκας απόκρουση Αλία
ΑΣΤΕK: Αλεξίου 1-0
ΤΕΙ: Δαχτυλίδης 1-1
ΑΣΤΕK: Μικρώνης 2-1
ΤΕΙ: Γιούγκα 2-2
ΑΣΤΕΚ: Ανάργυρος 3-2
ΤΕΙ: Δοξαστάκης 3-3
ΑΣΤΕΚ: Παπαγιάννης 4-3
ΤΕΙ: Κρυοβρυσανάκης απόκρουση Αλία


* Θα ακολουθήσει άρθρο με βίντεο από την εκτέλεση των πέναλτι…
Ν.Μ.