in

Το Envolve Enterpreneurship επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο![VIDEOS&PICS]

Το Envolve Entrepreneurship επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (08/10) τον Άγιο Νικόλαο στα πλαίσια του ταξιδιού με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», που αποτελεί μία σειρά συναντήσεων σε πολλές ελληνικές πόλεις στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πυλώνα του οργανισμού.
Σκοπός του ταξιδιού είναι η αναζήτηση και στήριξη δραστηριοτήτων στις τοπικές κοινότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Φέτος, το σημείο αφετηρίας ήταν η Θεσσαλονίκη, αφού ο οργανισμός συμμετείχε ενεργά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας workshops και ομιλίες, ενώ ταυτόχρονα επισκέφθηκε οκτώ πόλεις της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, διοργανώνοντας συναντήσεις.

Η ομάδα του Envolve πραγματοποίησε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στα Λακώνια την εκδήλωση με επίκεντρο τη μεταφορά γνώσεων και καλών πρακτικών από τη σκηνή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τους τρόπους που μπορούν να επωφεληθούν από το Envolve, καθώς και για τη διαδικασία αίτησης στο Envolve Award Greece 2019.

Στην κάμερα του fonien.gr μίλησε αποκλειστικά ο Αλέξανδρος Νούσιας, διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας και υπεύθυνος για τη λειτουργία του προγράμματος, ενώ παράλληλα επιβλέπει και υποστηρίζει την εξέλιξη των νικητριών εταιριών.









Ν.Μ.