in ,

Νέες διακρίσεις απο “μικρούς” του ΛΑΤΩ

Με την συμμετοχή 40 αθλητών και αθλητριών από όλα τα Σωματεία Μέλη της Ζ΄ Ένωσης ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του 4ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3 Το Πρωτάθλημα διεξήχθη το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Σητείας για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών.
 
Ο σύλλογός μας είχε αρκετά δυναμική παρουσία με την συμμετοχή των Σφυράκη, Χαμηλάκη, Αλεξανδρίδη, Ξιάρχου, Μαγουλιανού (Αγόρια 14) και Κοντολαιμάκη Μ., Δαβράδου, Καλύβα (Κορίτσια 14) με αποκορύφωμα τις τρομερές πορείες των Κοντολαιμάκη και Σφυράκη οι οποίοι αναδείχθηκαν πρώτοι στις κατηγορίες τους, χωρίς να απολέσουν κάποιο σετ!
Αναλυτικότερα:

Στην κατηγορία αγόρια 14: Ο Αλεξανδρίδης Ιωάννης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Κωστάκη του ΟΑΑ Ηράκλειο, κερδίζοντας με σκορ 4/1, 4/1 και στον επόμενο γύρο συνάντησε τον Ξιάρχο Εμμανουήλ και σε μια εμφύλια αναμέτρηση επικράτησε με σκορ 4/0,4/1. Ο Ξιάρχος αν και αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία ηλικιακά κατάφερε να αποσπάσει νίκη απέναντι στον μεγαλύτερο του Βεγόπουλο του Φιλία ΤΚ με σκορ 4/1, 4/2. Στον γύρο των 8 ο Αλεξανδρίδης επικράτησε του νεαρού Μπουνάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ με σκορ 4/1, 4/1.
 
Στον ημιτελικό συναντήθηκε με τον δυνατό Μανδαλενάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 1/6, 4/6 κάτι που του έδωσε την τρίτη θέση στην κατηγορία. Ο Μαγουλιανός Δημήτρης και αυτός αγωνιζόμενος στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, αγωνίστηκε στον 1ο γύρο απέναντι στον Τζωρμπατζάκη του ΟΑ Χερσονήσου γνωρίζοντας την ήττα μετά από δυο πολύ κλειστά σετ, με σκορ 5/4(2), 5/4(3). Ο Χαμηλάκης Εμμανουήλ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Νικολιδάκη του ΟΑΑ Ηράκλειο επικρατώντας με σκορ 5/4(3), 4/1 και στον γύρο των 8 συνάντησε τον φορμαρισμένο Κοκκινάκη του ΟΑ Σούδας από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 0/4, 0/4.

Τέλος ο Σφυράκης Νικόλαος, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Βολτυράκη του ΟΑ Σούδας, κερδίζοντας με σκορ 4/2, 4/1 και συνέχισε με νίκη επί του Χαλακατεβάκη του ΟΑ Χανίων με 4/0, 4/0. Στον ημιτελικό έπαιξε απέναντι στον Κοκκινάκη, του οποίου επικράτησε με σκορ 6/2, 6/2 και στον τελικό επικράτησε επί του Μανδαλενάκη με σκορ 6/2, 6/0.
Στην κατηγορία κορίτσια 14: Η Δαβράδου Εμμανουέλα κληρώθηκε στον πρώτο γύρο απέναντι στην Καλύβα Πελαγία, σε άλλο ένα εμφύλιο ντέρμπι για τον σύλλογο μας. Η Καλύβα γνώρισε την ήττα, αγωνιζόμενη στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, με σκορ 5/4(3), 4/2 και η νικήτρια Δαβράδου στον επόμενο γύρο έπαιξε με την μετέπειτα φιναλίστ Νταμπακάκη του ΟΑΑ Ηράκλειο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0/4, 2/4. Τέλος η Κοντολαιμάκη Μάρα, επικράτησε στον γύρο των 8 επί της Γιορταμάκη με σκορ 4/0, 4/1 , στον ημιτελικό επί της Αλπάντη με σκορ 6/0, 6/1 και στον τελικό επί της Νταμπακάκη με σκορ 6/1, 6/0.
 
Συνοδοί των αθλητών ήταν οι γονείς τους και οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων Τζώρτζης Ιωάννης (Σάββατο-Κυριακή) και Μήλας Γεώργιος (Σάββατο). Οι προπονητές θα ήθελαν να δώσουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα οποία εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο μας σε ακόμα μια διοργάνωση, η οποία ήταν παραπάνω από επιτυχημένη, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δυο αγωνιστικές κατηγορίες, απόδειξη της διαρκούς βελτίωσης των παιδιών γι ακόμη μια φορά!
 
Το επόμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις, η πρώτη στις 29-30 Σεπτεμβρίου στα Χανιά για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών, ενώ η δεύτερη στις 6-7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών.