in ,

Με νίκες κλείνει η αγωνιστική περίοδος στο τοπικό τένις

Κλείνει η αγωνιστική σεζόν με νίκες για το τμήμα αντισφαίρισης του ΑΟ ΛΑΤΩ:

Για άλλη μια φορά, σταθερή η πορεία του ΑΟ Λατώ στο τελευταίο Πανελλαδικό 2ης κατηγορίας και στο τελευταίο Παγκρήτιο τουρνουα για το 2018. Ο σύλλογός μας συμμετείχε στο Ε2 που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά και στην Σούδα με 6 αθλητές και αθλήτριες του και στο Ε3 στο Ηράκλειο με 8 συμμετοχές, διαγράφοντας αρκετά καλές πορείες, φτάνοντας και στο βάθρο και στα δυο τουρνουά! Πιο συγκεκριμένα:

Στο Ε2 που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 23/10/2018 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας, του ΟΑ Χανίων και στην Α.Α. Χανίων ο όμιλος μας συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές: Κοντολαιμάκη Μαρία, Κοντολαιμάκη Αντωνία, Δαβράδου Εμμανουέλλα, Σφυράκη Νικόλαο, Αλεξανδρίδη Ιωάννη και Ξιάρχο Εμμανουήλ. Αναλυτικότερα:

Στην κατηγορία Κ16 η Κοντολαιμάκη Μάρα, κέρδισε στον πρώτο αγώνα της την Τίττη του ΟΑ Σούδας 6/4,6/4 και έχασε από την Μακαντάση Μάρθα του ΑΟ Πέυκης Tie Break 2/6, 0/6, φτάνοντας μέχρι την 8άδα.

Στην κατηγορία Κ12 η Κοντολαιμάκη Αντωνία ξεκίνησε στο μονό από το προκριμματικό ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο της αγώνα με σκορ 4/6, 2/6 από την Γελασάκη του ΟΑ Σούδας. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Παντελαρά του ΑΟΑ Αιγάλεω 92 ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό από τις Πατεράκη/Ηλιάκη με σκορ 1/6, 3/6.

Στα κορίτσια 14 η Δαβράδου κέρδισε στον πρώτο γύρο της την Μπόγρη του ΟΑΑ Ηράκλειο με σκορ 6/4, 6/1 και ηττήθηκε από την Ρήγα του Φθιωτικού με σκορ 2/6, 3/6. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Θωμάκη της ΑΑ Χανίων , ηττήθηκαν στην 8άδα από τις νικήτριες Νταμπακάκη-Ρήγα με σκορ 4/6,3/6.

Στα αγόρια 12 ο Ξιάρχος Εμμανουήλ ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Βελεντάκη του ΟΑΑ Ηράκλειο με σκορ 6/3, 2/6, 1/6.

Στα αγόρια 14 ο Αλεξανδρίδης Ιωάννης κέρδισε τον Παπαδάκη με σκορ 6/0, 6/0 και στον 2ο αγώνα ηττήθηκε από τον Μαστρογαμβράκη 2/6, 1/6 φτάνοντας μέχρι την 8αδα. Στα διπλά με συμπάικτη τον Τσιτσάνη ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο από τους Ζαρειφόπουλο και Κοκκινάκη με σκορ 6/1, 2/6, 7/10.

Στα αγόρια 16 ο Σφυράκης Νικόλαος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία! Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Τσιράκη 6/7(5), 7/5, 6/4 και στον δεύτερο ηττήθηκε από τον Ταμιωλάκη κατακτώντας την τρίτη θέση στην διοργάνωση.

Στο Ε3 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΑ Ηράκλειο το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4/11 ο σύλλογος μας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες.

Στην κατηγορία κορίτσια 14, η Δαβράδου Εμμανουέλλα κέρδισε στον πρώτο γύρο την Ρωμανια Ευαγγελία 4/0,4/0 και στον δεύτερο ηττήθηκε από την Μαρινάκη με το ίδιο σκορ, φτάνοντας έτσι μέχρι την 8άδα.

Στην κατηγορία κορίτσια 12, η νεαρή Κοντολαιμάκη Αντωνία, κληρώθηκε με την μεγαλύτερη της Λαμπράκη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0/4,0/4.

Στην κατηγορία αγόρια 12, είχαμε 3 συμμετοχές. Ο Πεδιαδίτης Νικόλας γνωρισε την ήττα στον πρώτο γύρο, παρόλο που βρέθηκε να κερδίζει με σετ, ηττήθηκε με σκορ 4/2, 1/4, 4/10 από τον Αρχατζικάκη του ΟΑ Σητείας. Ο Μαγουλιανός Δημήτρης έφθασε κοντά στην νίκη αλλά γνωρισε οριακά την ήττα από τον Μαρκαντωνάκη με σκορ 4/2, 0/4, 11-13. Τον ίδιο αντίπαλο αντιμετώπισε στον 2ο γύρο του ο Ξιάρχος Εμμανουήλ, νικώντας 5/3, 4/1. Στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε τον Ζερβάκη του ΟΑΑ Ηράκλειο, πραγματοποιώντας εξαιρετικό παιχνίδι και κερδίζοντας με σκορ 4/0, 4/0. Στην 8άδα αντιμετώπισε τον Κατημερτζόγλου του ΟΑ Ρέθυμνο, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2/4, 2/4.

Στα αγόρια 16, συμμετείχαν επίσης 3 αθλητές μας. Ο Αλεξανδρίδης Ιωάννης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Κυρμιζάκη του ΓΑΣ Γουρνών 6/2, 6/2 και στον επόμενο γύρο ηττήθηκε από τον πολύ καλό Μανδαλενάκη με το ίδιο σκορ. Ο Χαμηλάκης Εμμανουήλ, κέρδισε τον πρώτο του αγώνα απέναντι στον Μανουσάκη του Φιλία ΤΚ μ σκορ 6/1, 6/0 και ηττήθηκε στον 2ο από τον συμπάικτη του Σφυράκη. Ο εξαιρετικός Σφυράκης για ένα ακόμα τουρνουά, βρέθηκε στο βάθρο, μετά και την νίκη του απέναντι στον Γκαγκαουδάκη με σκορ 6/2, 6/2, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τον ισχυρό Μπόγρη του ΟΑΑ Ηράκλειο με σκορ 6/1,6/0.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ξεκούραση και έναρξη της προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου μας, για τις υποχρεώσεις τους την νέα αγωνιστική σεζόν, ώστε ν έχουν ακόμα καλύτερες πορείες από τις φετινές.