in ,

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης αθλητές του Α.Ο Λατώ

Τον Απρίλιο διεξήχθη στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πετρούπολη και Ηλιούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης junior στις ηλικίες 16 και 14 ετών. Ο όμιλός μας συμμετείχε 3 αθλητές και 2 αθλήτριες οι οποίοι είχαν αρκετά αξιόλογη πορεία. Αναλυτικότερα:

Οι Κατηγορίες Αγόρια και Κορίτσια 16 ετών έγιναν στον ΟΑ Πετρούπολης και ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε από τους Αλεξανδρίδη Γιάννη, Σφυράκη Νίκο, Χαμηλάκη Μάνο και Κοντολαιμάκη Μάρα.
Ο Αλεξανδρίδης ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά όπου πέρασε την πρώτο γύρο bye αλλά στην συνέχεια ηττήθηκε από τον Δελλαπόρτα του ΑΟ Φιλλίπου Πολυδρόσου με σκορ 1/6,6/4,6/3. Στα διπλά συμμετείχε με τον συναθλητή του Χαμηλάκη στο κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο γύρο από τους Κωνσταντέλο και Μιχαλόπουλο με σκορ 0/6,1-6.
Ο Χαμηλάκης ξεκίνησε κ εκείνος στα μονά από τον πρώτο προκριματικό γύρο με bye και στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Βασιλειάδη του ΟΑ Ηλιούπολης τον οποίο και κέρδισε με σκορ 6/2,6/4. Στην συνέχεια στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο αντιμετώπισε τον Χρυσοστομή του ΣΑ Ραφήνας γνωρίζοντας όμως την ήττα με σκορ 2/6,1-6. Στα διπλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω συμμετείχε με τον συναθλητή του Αλεξανδρίδη.
Ο Σφυράκης στο μονό, συμμετείχε απευθείας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης συναντώντας στον πρώτο γύρο τον πολύ έμπειρο Λυμπέρη του ΑΟ Πεύκης γνώριζε την ήττα με σκορ 4/6,/2,4/6 σε έναν αγώνα με πολλές διακυμάνσεις. Στα διπλά συμμετείχε με τον Δαριβάκη Κατεμ του ΟΑ Γλυφάδας πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι και την 8αδα. Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό νίκησαν τους Βενετσάνο και Δημητριάδη με σκορ 6/1,6-2 και στον δεύτερο γύρο τους Γεωργόπουλο και Ζερβό (νο6 seed) με σκορ 6/1, 7/6(5). Στην 8αδα ηττήθηκαν από τους Βάλαρη και Μπεχλινανίδη με σκορ 3/6,1/6. Στα μικτά διπλά κατάφερε με συμπαίκτρια την Μεϊδάνη Χαρά του ΑΟΑ Παπάγου να φτάσει κ εκεί μέχρι την 8αδα. Στον πρώτο γύρο πέρασαν με bye και στον δεύτερο συνάντησαν τους Γούτα και Πετροπούλου τους οποίους νίκησαν με σκορ 7/6,6/2.

Στον επόμενο γύρο συνάντησαν τους πολύ καλούς Τσελέπη και Γεωργιάδου πι οποίοι επικράτησαν με σκορ 2/6,2/6.
Η Κοντολαιμάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα μονά απευθείας στο κυρίως ταμπλό, πραγματοποιώντας μάλιστα και νίκη στον πρώτο γύρο απέναντι στην Σιλιντζίρη Ελισάβετ του Κολλεγίου Ντερή με σκορ 6/1,6-3. Στον δεύτερο γύρο είχε την ατυχία να κληρωθεί απέναντι στην πολύ ισχυρή Μπαξοπούλου (νο 5 και μετέπειτα φιναλίστ) γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1/6,0/6. Στα διπλά αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό με συμπαικτρια την Σμυριδου του ΟΑ Σερρών και στον πρώτο γύρο γνώρισαν την ήττα από τις πολύ καλές Ζερβά και Πλατσιώτα (νο8 seed) με σκορ 2/6,1-6. Η καλύτερη πορεία όμως για την Κοντολαιμάκη πραγματοποιήθηκε στα μικτά διπλά όπου με συμπαίκτη τον Κασαπάκη της Σούδας, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την 8αδα. Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο ζευγάρι πέρσι είχε τερματίσει στην 2η θέση στο Πανελλήνιο στην κατηγορία 14ετων. Στον πρώτο γύρο πέρασαν με bye και στο δεύτερο δεν αγωνίστηκαν καθώς οι αντίπαλοι τους αποσύρθηκαν από το τουρνουά. Στην 8αδα ηττήθηκαν από τους Αστρεινίδη και Βέργου με σκορ 1/6,0/6.

Στην κατηγορία Κ14 που πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη, η αθλήτρια του συλλόγου μας Δαβράδου Εμμανουέλα συμμετείχε στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης, πέρασε έναν γύρο με bye όμως αποχώρησε από την διοργάνωση γνωρίζοντας την ήττα από την Μπαμπαλιούτα του Φοίβου Λάρισας στον 2ο γύρο με σκορ 1/6,0-6.

Στην Πετρούπολη βρέθηκε ως συνοδος και ο προπονητής του συλλόγου Τζωρτζης Γιάννης. Οι προπονητές του συλλόγου θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογενειες τους για την στήριξη αλλα και να ευχηθούμε αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!