in ,

Νέες διακρίσεις για τους νεαρούς ποδηλάτες του ΔΡΗΡΟΣ

Ο ποδηλατικός Όμιλος ΔΡΗΡΟΣ Νεάπολης συνέχισε δυναμικά στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο παγκρητιο πρωτάθλημα το Σάββατο 4/5 στο Ρέθυμνο και την Κυριακή 5/5 στα Φλωρια Χανίων.

 

Σε μια διαδρομή με τεχνικές απαιτήσεις οι μικροί αθλητές ολοκλήρωσαν δυναμικά την πρώτη εμφάνιση τους στο ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας με σημαντικές διακρίσεις. !!

 

Στα μίνι μικρά ανάμεσα σε 25 συμμετοχές παιδιών από όλη την Κρήτη ο Διαλυνας Ισίδωρος πήρε την 5 θέση.!

 

Στην ίδια κατηγορία ο Φαιτος Γιάννης έλαβε την 12 θέση! Εν συνεχεία στην κατηγορία μινι μεγάλα με 28 συμμετοχές ο Γεροντης Γιάννης βρέθηκε στην 5 θέση ο Μάρης Γιάννης στην 8 θέση ο Πυτικακης Αντώνης στην 9 θέση ενώ ο Φονιαδακης Νικος στην 12 θέση.

Τέλος στην κατηγορία των παμπαιδων ο Χατζακης Νίκος κατετάγη 7ος ανάμεσα σε 23 αθλητές!

 

Την Κυριακή σε μια απαιτητική διαδρομή με πολλή ανηφόρα και τεχνικά μονοπάτια οι αθλητές μας Καρυδιανακης Γιωργος στην κατηγορία εφήβων κέρδισε την 3 θέση ο Μανιαδακης Νικος στην κατηγορία παίδων κατέκτησε την 4 θέση ο Μαραγγιδης Ιάσονας στην ίδια κατηγορία 7 θέση ενώ ο Μενεγακης Μιχαλης 13 θέση !!

 

Έπειτα στην κατηγορία κορασίδων η Βασιλάκη Κωνσταντίνα κατετάγη στην 3 θεση. Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ακαδημίας που με πολύ πάθος και όρεξη μεταβιβάζει στα παιδιά το εν αγωνίζεσθε.

 

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στα μέλη του συμβουλίου για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν .

 

Στους αγώνες του Σάββατο Κυριακού παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ακαδημίας Τζερεμεδακης Μανωλης ο ταμίας Βλάσης Νίκος καθώς και οι γονείς των αθλητών.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς που με την προσφορά τους βοηθάνε το έργο αυτό ….