in , , , ,

Ακόμα μια πρωτιά για την Μάρα, συνεχίζουν οι επιτυχίες για τον ΛΑΤΩ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιεράπετρα και στη Σητεία το 4ο ενωσιακό πρωτάθλημα τένις juniors επιπέδου Ε3.

Από το σύλλογο μας έλαβαν μέρος στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών ο Μάνος Ξιάρχος, στα Κορίτσια 12 ετών η Εμμανουέλα Δαβράδου, στα Αγόρια 14 ετών οι Γιάννης Αλεξανδρίδης, Μάνος Χαμηλάκης και Λέβερ Κουίντεν, στην κατηγορία Κορίτσια 14 ετών η Μάρα Κοντολαιμάκη και στην κατηγορία Αγόρια 16 ετών ο Ορέστης Μαργαρίτης. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Αλεξανδρίδης, ο Μάνος Χαμηλάκης και η Μάρα Κοντολαιμάκη αγωνίστηκαν στην κατηγορία των 14 ετών παρά το ότι ηλικιακά ανήκουν ακόμα στην μικρότερη κατηγορία των 12 ετών.

Την μεγαλύτερη επιτυχία είχε ο σύλλογος μας πάλι με την Μάρα Κοντολαιμάκη, η οποία κατάφερε να βγει 1η στην κατηγορία των Κοριτσιών 14 ετών παρά το ότι όπως προαναφέραμε ανήκει ακόμα ηλικιακά στα δωδεκάχρονα κορίτσια.
Η Μάρα Κοντολαιμάκη πέρασε bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο νίκησε την Ξένια Μαστραντωνάκη από τη Σούδα με σκορ 40 40. Στα ημιτελικά συνάντησε την πολύ δυνατή αντίπαλο επίσης από τη Σούδα την Μεταξία Γεωργακάκη. Μετά από έναν αγώνα 3,5 ωρών κάτω από τον καυτό ήλιο η Μάρα νίκησε με σκορ 63 36 75 αφού γύρισε τον αγώνα ευρισκόμενη με 24 games πίσω στο 3ο σετ. Στον τελικό συνάντησε την Μαρκάκη Παρασκευή από την Α.Τ.Χανίων την οποία και νίκησε με σκορ 60 64 και έτσι κατέκτησε το κύπελλο της 1ης θέσης.

25-10-16-latv-2

Αξιόλογη εμφάνιση είχαμε επίσης από τους Μάνο Χαμηλάκη και Γιάννη Αλεξανδρίδη στην κατηγορία Αγόρια 14 ετών.
Ο Μάνος Χαμηλάκης νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Τζανάκη από τον Ηράκλειο ΟΑΑ με σκορ 40 41 και πέρασε στον 2ο γύρο. Εκεί συνάντησε το Νο 1 του ταμπλό Ζερβό Γεώργιο στον οποίο προέβαλε γερή αντίσταση αλλά τελικά έχασε με σκορ 41 53.
Ο Γιάννης Αλεξανδρίδης επίσης νίκησε στον 1ο του αγώνα τον Κατσαρό Νικόλαο του Ηράκλειο ΟΑΑ με σκορ 41 40 και πέρασε στον 2ο γύρο. Εκεί συνάντησε τον πολύ δυνατό Βαγγέλη Μπόγρη μετέπειτα νικητή του τουρνουά από τον οποίο και έχασε.
Στην ίδια κατηγορία ο Λέβερ Κουίντεν αγωνίστηκε στον 1ο του αγώνα με τον δυνατό Δελάκη Δημήτρη του Ηράκλειο ΟΑΑ και έχασε με σκορ 40 40.

25-10-16-latv

Ο Μάνος Ξιάρχος στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών έπαιξε στον πρώτο του αγώνα με τον Μαράκη από τα Χανιά και ενώ το πρώτο σετ το έχασε με σκορ 40 στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση του και έχασε οριακά στο tie break με σκορ 54(7-0).
Η Εμμανουέλα Δαβράδου στην κατηγορία Κορίτσια 12 ετών έχασε στον πρώτο της αγώνα από την Πρινιανάκη Ερατώ του Φιλία Τ.Κ. με σκορ 40 40.

Τέλος ο Ορέστης Μαργαρίτης στην κατηγορία Αγόρια 16 ετών αντιμετώπισε στον πρώτο του αγώνα τον πολύ δυνατό παίκτη από τα Χανιά Καραχάλιο από τον οποίο και έχασε με σκορ 40 41.
Υπενθυμίζουμε ότι στο τουρνουά δεν έλαβε μέρος τελικά ο Βαγγέλης Αφορδακός λόγο ελαφρού κρυολογήματος και ο Νίκος Σφυράκης λόγο του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο πριν μερικές μέρες. Ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.

Τα παιδιά συνόδευσαν στο τουρνουά οι γονείς τους και οι προπονητές του συλλόγου Αντώνης Κριτσωτάκης, Γιώργος Μήλας και Γιάννης Τζώρτζης.

Έτσι ολοκληρώθηκε το προτελευταίο ενωσιακό τουρνουά Ε3. Θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο το 5ο και τελευταίο το οποίο θα κρίνει και την τελική βαθμολογία των παιδιών για τη συμμετοχή τους ή όχι στο τουρνουά Masters που θα διεξαχθεί τέλος του έτους. Μέχρι τώρα και βάση των αποτελεσμάτων στην κορυφαία 8άδα (η οποία δίνει και το εισητήριο για τη συμμετοχή στο masters) βρίσκονται οι Νίκος Σφυράκης, Μάνος Χαμηλάκης, Γιάννης Αλεξανδρίδης, Μάρα Κοντολαιμάκη και Βαγγέλης Αφορδακός.

Τέλος να σημειώσουμε ότι μετά και αυτή της την επιτυχία η Μάρα Κοντολαιμάκη θα βρεθεί στον Νο 15 της Πανελλήνιας κατάταξης στα Κορίτσια 12 ετών.