in ,

Το Καθολικό ομόρφυνε και το βράδυ… [PICS]

Μετά από πολλά χρόνια το Καθολικό απέκτησε τη μορφή που του αξίζει. Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο κατάφεραν να αποδώσουν στην κοινωνία ένα όμορφο αποτέλεσμα σε ένα από τα γραφικότερα σημεία της πόλης.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν κάτοικοι αυτής της πόλης είναι να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού αυτό το έργο και να το χαρούμε…

Παρακάτω ο Σύλλογος προέβη στην εξής ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Δήμου Αγίου Νικολάου σε μια προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής του Καθολικού και μετά την άριστη συνεργασία που έχει με το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιήθηκε η πρόταση ηλεκτροφωτισμού του Καθολικού στο πλακόστρωτο που υπήρχε εκεί ανεκμετάλλευτο πολλές δεκαετίες.

Χθες, το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου άναψαν επιτέλους τα φώτα, σε μια τόσο όμορφη και γραφική γωνιά της πόλης μας, όπως είναι αυτό το όμορφο πέτρινο πλακόστρωτο, προσφέροντας ταυτόχρονα και περισσότερη ασφάλεια στους βραδινούς περιπατητές του, εκτός φυσικά και από το αισθητικό κομμάτι που ανέδειξε ακόμα περισσότερο και τις νυχτερινές ώρες, την περιοχή του Καθολικού. Η τοποθέτηση των λαμπτήρων LED και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, έγινε από τον ηλεκτρολόγο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. Τα νέα φωτιστικά θα ανάβουν καθημερινά, ταυτόχρονα με τους φωτιστικούς ιστούς πέριξ του Καθολικού”.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γιώργος Σαρειδάκης
 
Ν.Μ.