in

Ξεκινάει το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στις 18/4 – Προφεστιβαλική εκδήλωση στις 17/4 στο Επιμελητήριο Λασιθίου[VIDEOS&PICS]

Όλα είναι έτοιμα για το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που θα λάβει μέρος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου ΤΕΙ Κρήτης στα Λακώνια στις 18 Απριλίου.

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Για φέτος το 80 Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πρωτοτυπήσει στον Άγιο Νικόλαο με μία προφεστιβαλική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λασιθίου ανοικτή για όλο το κοινό της πόλης το απόγευμα της Τρίτης 17/4 στις 19:00. Σημαντικοί ομιλητές, όπως ο Ισίδωρος Σιδερίδης και ο Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου, Leader και Πρεσβευτής αντίστοιχα του Lovegreece.com, μιας σύνθετης πρωτοβουλίας του ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη, θα ανοίξουν το φεστιβάλ  με πληροφορίες που πραγματικά μπορούν να φανούν χρήσιμες σε όλους.
Οι κύριοι Ορφανάκης, Κοκκίνης και Δημοτίκαλης παραχώρησαν σήμερα κοινή συνέντευξη τύπου, δίνοντας το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας αλλά και στην Προφεστιβαλική Εκδήλωση στις 17 και 18 Απριλίου:

fonien.gr - Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - Συνέντευξη - Ορφανάκης (16-4-2018)


fonien.gr - Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - Συνέντευξη - Δημοτίκαλης (16-4-2018)


fonien.gr - Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - Συνέντευξη - Κοκκίνης (16-4-2018)


fonien.gr - Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - Συνέντευξη - Ερωτήσεις (16-4-2018)


Ν.Μ.