in ,

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση της χρονιάς για το Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγ. Νικολάου

Σε αρκετό όμορφο κλίμα αλλά και με πολλά ζητήματα προς συζήτηση πραγματοποιήθηκε εχθές(27/1) η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου.

Τα μέλη αλλά και αρκετοί παρευρισκόμενοι μαζί με το συμβούλιο έθεσαν επί τάπητος αρκετά ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο. Το θέμα της γλίστρας που έχει πάρει πλέον τον δρόμο του και οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ήταν το πρώτο και κύριο θέμα συζήτησης.

Έπειτα ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του περασμένου έτους με το πενταμελές συμβούλιο να ζητάει από τα εγγεγραμμένα μέλη του να αποπληρώσουν τη συνδρομή τους και όσο είναι εφικτό να αυξηθεί και ο αριθμός των φίλων για την φετινή χρονιά, για να υπάρχει η δυναμική για περαιτέρω πράξεις και κινήσεις που θα ωφελήσουν όλη την κοινωνία του Αγίου Νικολάου.

 
Συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες σκαφών, καθώς και η ενημέρωση των μελών για την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου μήνα.
Ν.Μ.