in

Σπουδαία νίκη για τον ΑΟΑΝ στις καθυστερήσεις – Με ανατροπή 2-1 τον Πανακρωτηριακό!

Τους τρεις βαθμούς τις νίκης πήρε ο ΑΟΑΝ στο εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τον 5ο όμιλο, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Πανακφωτηριακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σκέντζου ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν πολλές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να προηγηθούν στο σκορ, κάτι το οποίο έκανε ο αντίπαλος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) από το σημείο του πέναλτι για το 0-1 με τον Καρλίτο

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε γρήγορα στο 56’ με τον Κέλι σε 1-1.
Στη συνέχεια έψαξε και δεύτερο τέρμα το οποίο θα της έδινε τη νίκη, το οποίο ήρθε στο φινάλε και στο 90’+1’ με αυτογκόλ του Παπακαστρήτσιου, έπειτα από προσπάθεια του Μαρκάκη στο δοκάρι.
Δείτε ακόμα: Το νικητήριο γκολ του ΑΟΑΝ με τον Πανακρωτηριακό (VIDEO)

Θα ακολουθήσει στο fonien.gr πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα
Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Σφακιανάκης – Καούρας (Ηρακλείου)
ΑΟΑΝ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ): Μπρόκος, Πολίτης, Ζέλιος, Κέλι, Τσανάι, Αλμύτας, Καλογιαννίδης (75’ Τσάνγκας), Χατζόπουλος, Μαρκάκης, Μουζιούρας (60’ Μουτσάι), Σγουρός (72’ Μπλούκας).
Πακακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Συροκάκης, Παπακαστρήτσιος, Λιονάκης, Νικολίτσης, Βουρβαχάκης, Μπάτζιο, Τζόρνταν (77’ Βασιλομιχελάκης), Καρλίτος, Μανουσάκης (66′ Κοζάκης), Δρακάκης (85’ Μπαδιεριτάκης), Σκουλάς (60’ Αναστασόπουλος).