in ,

Ο Σταύρος Τζώρτζης πρόεδρος εκ νέου στον Εμπορικό σύλλογο της Νεάπολης. audio

Παραμένει στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου της Νεάπολης ο Σταύρος Τζώρτζης καθώς συστάθηκε το νέο Δ.Σ του εμπορικού κόσμου στο Επάνω Μεραμπέλλο μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στη Νεάπολη.
Αντιπρόεδρος Γιάννης Γιαλλελάκης, Γενικός γραμματέας ο Μιχάλης Ταμπουρατζής, ταμίας ο Γιάννης Κοστογιάννης και μέλη, ο Δημήτρης Κριτσωτάκης και Βαγγέλης Τσιχλής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο οι πρωτοβουλίες του εμπορικού συλλόγου θα συνεχιστούν στο πνεύμα της συμμετοχής των ανθρώπων της τοπικής αγοράς εκεί όπου μπορούν να συνδράμουν.
 
Η θητεία του νέου Δ.Σ των επαγγελματιών ξεκινά με τα έργα της αποχέτευσης στην πόλη να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται στο εμπορικό κύτταρο της πόλης.
«Σαφώς και τα έργα έχουν επηρεάσει την κίνηση στα καταστήματα, το ξέραμε όμως ότι αυτό θα συνέβαινε ενώ το έργο κρίνεται απαραίτητο για να ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε ότι με βάση την ταχύτητα που έως τώρα εκτελείται θα έχει ολοκληρωθεί πριν μπούμε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών που πλησιάζουν. Οι βροχές που έπεσαν το Σαββατοκύριακο δεν επηρέασαν την εξέλιξη του επειδή ήταν ακριβώς Σαββατοκύριακο. Αν ο καιρός δεν χαλάσει πολύ τότε θα είμαστε μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 10 του επόμενου μήνα.» είπε. Πέρα όμως από την αγωνία των εργασιών οι επαγγελματίες της πόλης ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους και με τους υπόλοιπους φορείς και  ομάδες της περιοχής ώστε να οργανωθούν οι εκδηλώσεις των εορτών.
 
«Πέρα από επαγγελματίες είμαστε και πολίτες και θέλουμε και εμείς λιγάκι να νοιώσουμε το κλίμα των ημερών και να αλλάξει η ψυχολογία μας. Θα συνδράμουμε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν  ενώ με πρωτοβουλίες συναδέλφων θα τονώσουμε τον στολισμό σε κάποια σημεία της πόλης.» είπε ακόμα ο κ. Τζώρτζης.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
άκουσε εδώ