in , ,

Ενωμένοι οι επαγγελματίες της Νεάπολης

Με την συμμετοχή να ακουμπά το 70 % πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον κινηματογράφο ΔΡΗΡΟΣ της Νεάπολης η γενική συνέλευση και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ των μελών του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης .
 
Στην συζήτηση που προηγήθηκε πριν τις εκλογές παρόντες ήταν τόσο ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Κωστής Κοκκίνης, ο πρόεδρος της τοπικής Δημοτικής κοινότητας Νίκος Συλλιγάρδος όσο και ο διοικητής του Α.Τ της πόλης Θοδωρής Ζαφειράκης.
 
Στην συζήτηση με τον διοικητή του Α.Τ οι επαγγελματίες έθιξαν το θέμα του παραεμπορίου, της παράνομης στάθμευσης, οι αδειοδοτήσεις των καταστημάτων και όλα τα θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική αγορά και είναι στις αρμοδιότητες του Α.Τ. «Ήταν πολύ καλή η συζήτηση που κάναμε με τον νέο διοικητή και το κλίμα θετικό με βασικότερο γνώμονα την καλή συνεργασία και την επίλυση των θεμάτων που μας αφορούν σαν κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.
 
Ο νέος διοικητής έδειξε και να γνωρίζει και ήδη να έχει αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες σχετικά.» είπε ο κ. Τζώρτζης στην ΑΝΑΤΟΛΗ. Θέματα καθημερινότητας, καθαριότητας, φωτισμού συζητήθηκαν με τους εκπροσώπους του Δήμου που ήταν παρόντες στην συνέλευση με τους επαγγελματίες για μια ακόμα φορά να τονίζουν πως σαν σύλλογος θα βρίσκονται πάντα  μέσα στα θέματα που αφορούν τα τοπικά ζητήματα.
 
Σε ότι αφορά το έργο της αποχέτευσης που βρίσκεται στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης καταγράφηκε από όλους όλου το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς γεγονός που δείχνει ότι οι εργολάβοι θα είναι εντός του χρονικού περιθωρίου που είχαν εξ αρχής δεσμευτεί το έργο δηλαδή να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, πριν τις 10 Δεκεμβρίου δηλαδή.
 
«Οι εργασίες γίνονται με την μικρότερη δυνατή όχληση σε όλους μας και κάθε απόγευμα που τα συνεργεία φεύγουν επικρατεί τάξη σε ότι έχουν αφήσει πίσω. Ελπίζουμε με την βοήθεια και του καιρού το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα.» είπε οκ Τζώρτζης. Σε ότι αφορά τις εκλογές τα νέα 7 μέλη που εκλέχτηκαν στο Δ.Σ του συμβουλίου είναι: Σταύρος Τζώρτζης, Γιάννης Γιαλελάκης, Δημήτρης Κριτσωτάκης, Γιάννης Κωστογιάννης, Γιάννης Μηναδάκης, Μιχάλης Ταμπουρατζής και ο Βαγγέλης Τσιχλής.
 
«Σαν απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ και μέχρι να συνέλθει το νέο σώμα κάτι που θα γίνει εντός της εβδομάδας θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία όλους όσους έχουν σταθεί στο πλευρό μας, τους φίλους επαγγελματίες που δεν εκλέχθηκαν αλλά και όσους ήταν έως τώρα στο Δ.Σ του συλλόγου μας. Δουλέψαμε όλοι μαζί για το κοινό καλό και αυτό είναι που μας χαρακτήρισε σαν όργανο των επαγγελματιών του τόπου μας. Αυτός θα είναι και ο στόχος όλων μας και για την συνέχεια.» είπε ο κ. Τζώρτζης.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ