in ,

Τελικά στην πόλη τι ισχύει και για ποιους; ο ΚΟΚ λειτουργεί; αγανακτούν οι επαγγελματίες της Σοφ. Βενιζέλου, video – photos

Γιατί σε ένα δρόμο στον οποίο το σήμα απέναντι απο την τράπεζα επιτρέπει την στάση, μήνες τώρα κανείς δεν ελέγχει και δεν βεβαιώνει κλήσεις σε οχήματα που κάνουν την στάση, στάθμευση; Παρκάρουμε τα οχήματα μας μακριά, στην μαρίνα ή στον ελαιώνα για να υπάρχει χώρος να μπορούν πελάτες να βρίσκουν πάρκινγκ και την ίδια στιγμή εργαζόμενοι σε γραφεία, υπηρεσίες ή τράπεζες αφήνουν το όχημα τους από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα με την αστυνομία να  περνάει και να μην ελέγχει, να μην δίνει κλήσεις και   το φαινόμενο να εξακολουθεί.

Έχουμε ενημερώσει την διοίκηση της τροχαίας η οποία μας δίνει ναι μεν δίκιο με βάση και το σήμα στον δρόμο  αλλά απο την άλλη δεν ελέγχει σωστά την περιοχή μας με τους οδηγούς να μην σέβονται ούτε καν τον χώρο του φαρμακείου που υπάρχει στον δρόμο.

 
“Είναι αδικία μεγάλη όλη μέρα να υπάρχουν οχήματα παρκαρισμένα απο υπαλλήλους με το δικό μας μεροκάματο να μειώνεται καθημερινά, Ποιος έχει την ευθύνη για την σωστή τήρηση του ΚΟΚ; όποιος την έχει ας την αναλάβει επιτέλους” επισημαίνουν και ζητούν να ισχύσει ο νόμος.
Θ.Κ