in , ,

Νέα κυκλοφοριακά δεδομένα, audio.

Αλλάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην περιοχή κάτω από το νοσοκομείο σε ότι αφορά την κίνηση των οχημάτων στην οδό της Ερυθρού Σταυρού και της οδού των Μακεδονομάχων για την οποία έχουμε γράψει ξανά και ξανά το πόσο πολύ ολισθηρή είναι.

 

Επί της ουσίας η Ερυθρού Σταυρού θα γίνει εκ νέου διπλής κατεύθυνσης όπως ήταν και παλιότερα σε όλο το ύψος της και δεν θα επιτρέπεται το παρκάρισμα των οχημάτων από την μεριά που βρίσκεται το Α.Τ και η τροχαία της πόλης. Δηλαδή το κομμάτι της Ερυθρού Σταυρού από την οδό Μακεδονομάχων έως και την οδό Αθανασίου Διάκου που είχε πορεία μόνο προς το Αμμούδι, γίνεται ξανά διπλής κατεύθυνσης ώστε να μειωθεί η κυκλοφορία στην επικίνδυνη σε κλήση οδό των Μακεδονόμαχων.

31 3 15 ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ (5)

«Προχωρήσαμε στην αλλαγή αυτή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους δρόμους αυτούς για να μειώσουμε την ένταση της κίνησης στην Μακεδονομάχων όπου είχαμε το σοβαρό ατύχημα το καλοκαίρι πέρυσι με το όχημα που καρφώθηκε στον απέναντι της οδού διαμέρισμα. Στην έρευνα που κάναμε μαζί με το τμήμα της τροχαίας διαπιστώσαμε πως πολλοί οδηγοί που έρχονταν από το Αμμούδι έκαναν τον κύκλο του τετραγώνου, και κατέβαιναν την Μακεδονομάχων και έστριβαν δεξιά προς της Ερυθρού Σταυρού. Τώρα τα οχήματα αυτά δεν θα ανεβαίνουν από την Αθανασίου Διάκου, και θα πηγαίνουν ευθεία για να συναντούν την Ερυθρού Σταυρού και να συνεχίζουν.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η αρμόδια για τα θέματα της κυκλοφορίας αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη.

31 3 15 ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ (2)

Ήδη έχουν τοποθετηθεί νέα σήματα επί των οδών αυτών τα οποία και ενημερώνουν τους οδηγούς ενώ στην οδό Μακεδονομάχων γίνονται εργασίες για την αλλαγή του τάπητα της. «Θα τοποθετήσουμε ένα νέο σκληρό υλικό που θα περιορίσει την ολισθηρότητα στον συγκεκριμένο δρόμο που έχει αυτή την μεγάλη κλίση. Εκτιμούμε πως με τις ρυθμίσεις αυτές θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.» είπε ακόμα.

Κάτοικοι δε της περιοχής που επικοινώνησαν με την ΑΝΑΤΟΛΗ είπαν ότι με τον αποκλεισμό των θέσεων παρκινγκ από την μια μεριά του δρόμου θα υπάρξει πρόβλημα από τους περίοικους  γιατί οι χώροι για παρκάρισμα είναι περιορισμένοι πολύ.

20150327_113347

ακούστε εδώ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ