in ,

Η καρδιά των εργασιών συντήρησης αγροτικών δρόμων και κτιρίων χτυπά στο Ε. Μεραμπέλλο, [audio]

Στην περιοχή του Επάνω Μεραμπέλλου βρίσκονται δύο εβδομάδες τώρα οι εργάτες -συντηρητές και τα μηχανήματα του Δήμου Αγίου Νικολάου. Κύριο μέλημά τους η φροντίδα των επαρχιακών οδικών δικτύων και κάποιων κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή.
Η καρδιά των εργασιών του Δήμου χτυπά μέρες τώρα στο Επάνω Μεραμπέλλο. Ξεκινήσαμε με τους αγροτικούς δρόμους Βουλισμένης και Λατσίδας, όπου, όπως ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αφρ. Βαρκαράκη, «κάναμε παρεμβάσεις στο μεγαλύτερο τμήμα όλων αυτών των χιλιομέτρων, καθώς είναι αδύνατον με την πρώτη μας επιχείρηση να καλύψουμε όλους τους αγροτικούς δρόμους. Ρίξαμε το βάρος τουλάχιστον στα τμήματα αυτά όπου χρησιμοποιούνται πιο συχνά από περισσότερους πολίτες. Παρόμοιες παρεμβάσεις κάναμε και στην περιοχή του Νικηθιανού και τώρα βρισκόμαστε στα πέριξ της Νεάπολης, όπου ανοίξαμε τους μεγαλύτερους αγροτικούς δρόμους, που εξυπηρετούν πολλούς πολίτες, μετά θα πάμε Άγιο Αντώνιο, στη συνέχεια Φουρνή και Καστέλλι Φουρνής».
Πέρα από τους δρόμους έγιναν και μερικές επεμβάσεις σε συντηρήσεις κτιρίων. Έγιναν παρεμβάσεις συντήρησης στα γήπεδα ώστε να ξεκινήσει πιο ομαλά η νέα αθλητική περίοδος, συγκεκριμένα τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νεάπολης, ενώ κάνουμε και τα απαραίτητα στα σχολεία ώστε να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τη νέα σχολική χρονιά».
 
[danger]ακούστε εδώ[/danger]

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ