in ,

“Κόντρα” Ζερβού – Παντιέρα στην πίτα του ΕΣΝ, “πυροσβέστης” ο Αρναουτάκης video


Να μάθετε και να σέβεστε ότι υπάρχει Δήμος στην περιοχή, είπε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός απευθυνόμενος προς τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Νεάπολης Νίκο Παντιέρα όταν ο δεύτερος ρωτήθηκε για την πορεία του έργου αποκατάστασης και αποθεραπείας στην πίτα του Εμπορικού συλλόγου Νεάπολης το βράδυ της Κυριακής.


Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Παντιέρας αναφερόμενος σε σχόλιο του Δημάρχου που είχε κάνει νωρίτερα για μια χρηματοδότηση 200.000 για την μελέτη του έργου, είπε ότι ο Δήμαρχος είχε πει ότι θα τα έβρισκε τα χρήματα απο χορηγίες ξενοδόχων όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Αντώνη Ζερβό να επεμβαίνει λέγοντας ότι δεν μπορεί να αμφισβητεί ο αναπληρωτής διοικητής όσα ο ίδιος λέει σε δημόσια εκδήλωση και ότι καλό θα είναι να μάθει να σέβεται ότι υπάρχει Δήμος στην περιοχή. “Δεν σας αμφισβητώ, αλλά δεν έχω γνώση του εγγράφου ούτε το έχω δει σε  οποιαδήποτε μορφή” είπε ο κ. Παντιέρας και συνέχισε λέγοντας ότι το έργο πάει πολύ καλά και ότι όσο ο ίδιος είναι διοικητής, όσο υπάρχει η στήριξη της περιφέρειας και η ηγεσία του υπουργείου, τίποτα δεν θα μπορέσει να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη στο έργο.
“Αν για όποιο λόγο το έργο δεν πάει καλά και κάποιος ή κάποιοι βάζουν τρικλοποδιές όχι μόνο θα παραιτηθώ αλλά θα τους εκθέσω στην τοπική κοινωνία.” είπε ακόμα ο Νίκος Παντιέρας
Πυροσβεστικά πήρε τον λόγο ο Σταύρος Αρναουτάκης λέγοντας ότι έχει προχωρήσει η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου ότι υπάρχει άψογη συνεργασία και δήλωσε πως οφείλει να πει ότι σχεδόν καθημερινά ο διοικητής ήταν στην τηλεφωνική του γραμμή πιέζοντας τις υπηρεσίες να τρέξουν το έργο.
“Είναι δέσμευση της περιφέρειας Κρήτης ότι χρηματοδοτεί το έργο σε κάθε περίπτωση και ότι και αν προκύψει μετά το ποσό των χρημάτων που ήδη υπάρχουν.” είπε.

Θ.Κ