in ,

Κραυγή αγωνίας στην πίτα του ΕΣΝ παρουσία Αρναουτάκη, κάντε κάτι για τη Νεάπολη, videos – photos

Δεν ήταν μια συνηθισμένη εκδήλωση κοπής πίτας απο ένα Εμπορικό Σύλλογο, ήταν η αφορμή να τεθούν ζητήματα που αφορούν τον τόπο, να ζητηθούν λύσεις και επιτέλους έργα.

Το προφίλ αυτό είχε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης για την κοπή της πίτας της νέα χρονιάς που έγινε στο καφε ΟΑΣΗ. Η παρουσία δε του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αραουτάκη, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη, του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Μανόλη Κουμαντάκη και άλλων έδωσ ετην ευκαιρία να τεθούν ζητήματα που δεν αφορούσαν μόνο τον εμπορικό κόσμο της Νεάπολης αλλά την ίδια την κοινωνία και την περιοχή.
Η τοπική εκκλησία οφείλει πολλά στον τοπικό εμπορικό κόσμο
Με δεδομένο ότι ο εμπορικός σύλλογος είναι απο τα πλέον ζωντανά κύτταρα ζωής στον τόπο τα μέλη του Δ.Σ δια του προέδρου τους Σταύρου Τζώρτζη έθεσαν  ζητήματα και ζήτησαν την επίληση θεμάτων που χρόνια τώρα ταλανίζουν τον τόπο και τον οδηγούν στην φθορά.
Βοηθήστε να αποκτήσει ξανά η Νεάπολη τον ρόλο που πάντα είχε και την αξίζει να έχει, είπε ο . Τζώρτζης μεταξύ άλλων και έθιξε θέματα, φυλακών, σφαγείων, κτιρίων και  κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας
Μελέτες ζήτησε ο Σταύρος Ανραουτάκης για να στηρίξει οικονομικά όλα  τα έργα ώστε η Νεάπολη να αποκτήσει ξανά τον ρόλο της ενώ αναφέρθηκε και σε υποστήριξη σε θέματα αθλητικών υποδομών, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ και στο ποδήλατο όπου γίνονται σπουδαίες προσπάθειες.
Απο την μεριά του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου είπε ότι η Νεάπολη σαν ξεχωριστή αστική περιοχή έχει τον δικό της ρόλο στα τοπικά πράγματα, είπε πως θέληση της δημοτικής αρχής είναι να στηρίξει την περιοχή με κάθε τρόπο και τόνισε πως τα εμπόδια που δημιουργεί η δημόσια διοίκηση πολλές φορές δεν μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν
Θέλουμε τον εμπορικό κόσμο ενεργό είπε η κα Βελημβασάκη
Να βγούμε απο τα αδιέξοδα, είπε ο Νίκος Συλλιγάρδος

 
Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική είπε ο Θωμάς Χαριτάκης
Έχει αλλάξει το προφιλ στο εμπόριο σε όλη την χώρα είπε ο κ. Κουμαντάκης