in

“Καραβάκια γεμάτα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο ΡΕΞ από την παιδική και νεανική χορωδία του Αγίου Νικολάου ’’ video – photos

“Καραβάκια γεμάτα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο ΡΕΞ από την παιδική και νεανική χορωδία του Αγίου Νικολάου ’’

Διήμερο με Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από την παιδική και νεανική χορωδία του δήμου Αγίου Νικολάου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Μανώλη Κανακάκη. Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία, στην αίθουσα του κινηματοθέατρου ΡΕΞ Αγίου Νικολάου.

Όσοι παρευρέθηκαν πραγματικά ταξίδεψαν με τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν από τα παιδιά και  με φόντο το υπέροχο σκηνικό που επιμελήθηκαν γονείς των παιδιών.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων  της χορωδίας Πόπη Γεροντή-Μαλλιαρόζη καλωσόρισε το κοινό, ευχήθηκε  χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία, τον ΠΑΟΔΑΝ για την στήριξη του και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή των εκδηλώσεων.

Στην συνέχεια προσκάλεσε την πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ Ελπινίκη Γιατζάκη για ένα χαιρετισμό, που και αυτή με την σειρά της μίλησε για το σπουδαίο έργο των χορωδιών και ευχήθηκε καλές γιορτές.

Στο τέλος της συναυλίας ο Δήμαρχος του δήμου Αγίου Νικολάου συνεχάρη τον μαέστρο και τα παιδιά για την εξαιρετική τους παρουσία επίσης και τον σύλλογο που συνδράμει στο έργο των χορωδιών.

Ως ένδειξη εκτίμησης ως προς τον μαέστρο Μανόλη Κανακάκη η αντιπρόεδρος του συλλόγου Μαρία Κασωτάκη προσέφερε ανθοδέσμη.

Η επόμενη συναυλία θα γίνει στις 8μ.μ. της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου, στο κινηματοθέατρο Δρήρος στην Νεάπολη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ