in

Ήρθε η θεία και τα άλλαξε όλα, εξαιρετική παράσταση των μαθητών [VIDEO – PICS]

Έσφιξε από κόσμο το Σάββατο το βράδυ το «ΡΕΞ» και αφορμή  ήταν ο ερχομός της «Θείας απ’το Σικάγο» ,μια μουσικοθεατρική παράσταση από περασμένες εποχές της δεκαετίας του 1950, από την θεατρική και μουσική  ομάδα του 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου.

Τα παιδιά μαζί με τις καθηγήτριες Τζένη Γιανναδάκη-Άννα Μανιαδάκη –Ανθή Ρουμπελάκη- Μαρία Φασουλάκη-Καλλιόπη Χατζηδάκη ,συντονίστριες της θεατρικής ομάδας από την αρχή της σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν πρόβες. Καθώς επίσης και τα παιδιά της μουσικής ομάδας με την καθηγήτρια τους  Γιάννα Παπαδάκη στην μουσική επιμέλεια.

 
Το αποτέλεσμα αρκετά εντυπωσιακό με τα παιδιά να υποδύονται τους ρόλους τους σαν έμπειροι καλλιτέχνες και να μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι παρόλο που το πρόγραμμα της καθημερινότητας τους είναι φορτωμένο λόγω των σχολικών υποχρεώσεων, ειδικά λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις μπορούν και τα καταφέρνουν.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πρόεδροι  των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Γυμνασίου Κατερίνα Σπυροπούλου και του 2ου Γυμνασίου η Γεωργία Κατάσου- Κουτσουρούμπη, η καθηγήτρια Μαρία Φασουλάκη όπως και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την παράσταση και παρουσίασε ξεχωριστά τους μικρούς ηθοποιούς . Η πολύ επιτυχημένη εμφάνιση έκλεισε με το δυνατό χειροκρότημα των πολλών παρευρισκομένων και με τα μέλη των δεκαπενταμελών των Γυμνασίων να προσφέρουν όμορφες ανθοδέσμες στις συντονίστριες.
 
 

Η θεία απ' το Σικάγο


VIDEO: 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ