in

Θεατρική παράσταση …όνειρο από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ [VIDEO – PICS]

΄΄Το όνειρο του Δον Κιχώτη πραγματοποιήθηκε στο ΡΕΞ΄΄

Γέμισε το Σάββατο το βράδυ 12 του Μάη η αίθουσα στο κινηματοθέατρο ¨ΡΕΞ¨ στον Άγιο Νικόλαο. Αφορμή ήταν ¨Το όνειρο του Δον Κιχώτη¨, μια θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου, που είχαν προετοιμάσει μαζί με τους καθηγητές τους Άννα Μάμου, Ευαγγελία  Βεργούρου Άγγελο Μόσχο και Γιάννη Ηλιάκη.

fonien.gr - Θεατρική παράσταση του 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου (12-5-2018)

Την παράσταση στήριξε και ο Δ/ντης του λυκείου Γεώργιος Τζώρτζης όπου και απηύθυνε χαιρετισμό. Τα παιδιά σε μια διαφορετική προσέγγιση με χιούμορ και ανανεωτικό πνεύμα, έπαιξαν με επιτυχία.

Ο Εμμανουήλ Σταυρακάκης στον ρόλο του Δον Κιχώτη, ο Παναγιώτης Αλεξούδης στον ρόλο του Σάντσο Πάντσα και μια ομάδα από ταλαντούχους μαθητές ζωντάνεψαν τις συναρπαστικές περιπέτειες του ασυμβίβαστου ιδεολόγου. Με κωμική διάθεση, μουσική, χορό και ζωγραφική, η παράσταση εξιστόρησε το μαγικό ταξίδι του Δον Κιχώτη, συνδέοντας έτσι τον ρομαντικό μύθο με το σήμερα.

Η παράσταση αφιερώθηκε όπως ανέφερε στο τέλος η Άννα Μάμου, στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου που σε λίγο θα δώσουν εξετάσεις  με την ευχή όλων τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ