in

Επιπλέον δυναμική απέσπασε η προσπάθεια του Δήμου Αγίου Νικολάου (VIDEOS-PICS)

Την απόλυτη στήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη προέδρου της επιτροπής διοργάνωσης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη σύσταση του ελληνικού κράτους απέσπασε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός κατά την επίσκεψη στην Σπιναλόγκα το απόγευμα της Τετάρτης(8/7).

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθειά του Δήμου Αγίου Νικολάου ένταξης της Σπιναλόγκας στα μνημεία τα οποία η UNESCO προστατεύει και δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις προκειμένου ο φάκελος Δήμου Αγίου Νικολάου προς την UNESCO να έχει την καλύτερη πορεία.

Η ίδια εντυπωσιάστηκε από τα ιστορικά στοιχεία τα οποία παρουσίασαν οι αρχαιολόγοι κατά την σύντομη επίσκεψη στη Σπιναλόγκα και δήλωσε ότι αγαπάει τον τόπο και τον επισκέπτεται συχνά, εδώ κάνει διακοπές αλλά πλέον τον βλέπει και από άλλη οπτική ματιά με βάση τη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια.

Στις δηλώσεις τους και ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ Αντώνης Ζερβός ευχαρίστησε την ίδια για την όλη συμπαράσταση και τις προσπάθειες που κάνει και τη χαρακτήρισε πολύτιμο συνεργάτη της περιοχής.