in

Θέλουμε να ακούσουμε εσάς και τις προτάσεις σας [VIDEOS – PICS]

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο στο πλαίσιο του “Ελλάδα 2021”

“Ηρθα να ακούσω εσάς όχι να βγάλω εγώ κάποιον λόγο, θέλουμε τις προτάσεις σας για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, προτάσεις οι οποίες θα είναι διαφορετικές πρωτότυπες και σίγουρα θα έχουν έμφαση από την τοπική ιστορία και στοιχεία της περιοχής. Ξέρουμε ότι έχετε κάνει ήδη αρκετά καλή δουλειά και σίγουρα περιμένουμε και τις τελικές σας προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του κράτους” είπε μεταξύ άλλων στους παριστάμενους φορείς που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του ξενοδοχείου Blue Palace στην Πλάκα η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη πρόεδρος της επιτροπής διοργάνωσης για τα 200 χρόνια.

Η ίδια είπε ότι εμπιστεύεται τους τοπικούς φορείς γιατί ξέρει ότι από την Κρήτη ξεκινούν πάρα πολύ δυνατά στοιχεία και ο τόπος τόσο του Αγίου Νικολάου αλλά και Σπιναλόγκα έχει πάρα πολλά πράγματα να πει σε όλη την Ελλάδα. Ζητησε δε από τους εκπροσώπους των φορέων να μιλήσουν πρώτα αυτοί και συνέχεια θα πάρει το λόγο η ίδια για να συμπληρώσει την κουβέντα η οποία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πλάκα.

Τον λόγο πήραν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι που ήταν παρόντες οι οποίοι κατέθεσαν προτάσεις που φάνηκαν πάρα πολύ καλές και σωστές στα μέλη της επιτροπης, σίγουρα η ίδια δηλώνει ότι πολλές από τις προτάσεις που κατατέθηκαν θα υιοθετηθούν.

Τέλος η κυρία Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αντάλλαξε δώρα με τους τοπικούς φορείς αλλά και ο δήμαρχος προσέφερε στην ίδια και στους συνεργάτες της ένα πάρα πολύ όμορφο δώρο δημιουργία τοπικών εικαστικων μαζί με το φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου του Αγίου Νικολάου