in ,

Τώρα οι επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου ξέρουν [VIDEOS&PICS]

Συνάντηση στο θερινό σινεμά Χριστίνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στα πλαίσια της ενημέρωσης των επιχειρηματιών εστίασης της πόλης αλλά και των όλων των εμπλεκόμενων στο κλάδο του τουρισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Α. Ζερβός, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γ. Γουλιδάκης, η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μ. Χανιωτάκη, η Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου Δ. Χασιώτη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Ι. Παπαλεωνίδας, με κύριους ομιλητές τις εκπροσώπους από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Παρουσιάστηκαν στοιχεία και άρθρα των διατάξεων που βρίσκονται εν ισχύ και που θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά οι εμπλεκόμενοι του κλάδου για να προστατευθούν οι πολίτες από το κορονοϊό, αλλά και για να μην πέσουν τα πρόστιμα που στην προκειμένη περίπτωση αναμένονται να είναι αρκετά τσουχτερά.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου έδωσε το στίγμα πως η δημοτική αρχή βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών και πως όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αντιμετωπιστεί σοβαρά η παρούσα κατάσταση:

Δείτε παρακάτω δηλώσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Κωστή Ζαχαριά καθώς και από την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ενότητας Λασιθίου Μαρία Μωυσάκη:

N.M.