in ,

Έκλεισαν τα πάντα στον Άγιο Νικόλαο τα μεσάνυχτα – Θλιβερές οι εικόνες, αγανακτισμένοι οι επιχειρηματίες! [PICS]

Εφαρμόστηκε κατά γράμμα στον Άγιο Νικόλαο η απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7.00 το πρωί, με βάση τα στοιχεία και το επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων ημερών.

Ακριβώς στις 12.οο τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όλα τα μαγαζιά ξεκίνησαν να σβήνουν φώτα, να κλείνουν πόρτες και μουσικές και δυστυχώς να αποχαιρετούν τους πελάτες τους, που αν και γνώριζαν για αυτά τα μέτρα, αποχώρησαν μουδιασμένοι.

Άκρως θλιβερές οι εικόνες με τα κλειστά μαγαζιά, γεγονός που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, εν μέσω τουριστικής – έστω και πετσοκομμένης – σεζόν.

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες μίλησαν για “την ταφόπλακα στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης”, “απώλειες κερδών στις δύο καλύτερες φαινομενικά εβδομάδες που έρχονται”, αλλά και για “την αδικία που πνίγει τα καταστήματα στο νομό Λασιθίου, ένα νομό με ελάχιστα κρούσματα και πρόστιμα, αφού τα μέτρα εδώ, ως επί το πλείστον εφαρμόστηκαν”.

Ν.Μ.