in

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους Gerontis Fighters

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σεζόν για τους Gerontis Fighters αφού ο προπονητής Γεροντής Ιωάννης μαζί με 3 αθλητές του Τζανίδη Αντρέα, Ηλιάκη Ελευθέριο, Στρατηγάκη Ελευθέριο βρίσκονται ήδη στην Αθήνα όπου μαζί με την εθνική ομάδα θα αναχωρήσουν το Σάββατο το απόγευμα για τα Σκόπια όπου θα φιλοξενηθεί το φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing 2-10 Σεπτεμβρίου, αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή παρουσία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής των Gerontis Fighters δήλωσε πριν την αναχώρηση τους:Είμαι περήφανος που και φέτος 3 αθλητές μας αποτελούν μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing. Δουλέψαμε σκληρά για να μπορούν οι αθλητές μας να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας αλλά και τον τόπο μας. Κάθε χρονιά ο Σύλλογος μας είναι πιο δυνατός με καινούργιους αθλητές να αναδεικνύονται σε αγωνιστικό επίπεδο. Η προπόνηση μας έχει σαν στόχο να είμαστε πάντα οι καλύτεροι, γι αυτό έχει ένταση, και πολύ κούραση. Αυτό φαίνεται από την απόδοση μας αφού κάθε χρόνο βγάζουμε περισσότερους πρωταθλητές. Εύχομαι Καλή επιτυχία στα παιδιά μας αλλά και σε όλα τα παιδιά της εθνική μας.
Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Τέλος σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές και τα μαθήματα για όλα τα τμήματα των Gerontis Fighters έχουν ήδη ξεκινήσει. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι του taekwon-dο αλλά και του kick bixing μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα όλης της χρονιάς καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην οδό Αναπαύσεως έναντι γηπέδου τέννις κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 7:30 μμ – 10:00 μμ ή στα τηλέφωνα 6948728749 και στο 6946051726. Ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο των πολεμικών τεχνών, να γυμναστείτε και να διασκεδάσετε.