in ,

Κοπή πίτας για τους Gerontis fighters [PICS]

Το βραδυ της 26ης Ιανουαρίου βράδυ Παρασκευής, μετά το πέρας της προπόνησης πραγματοποιήθηκε μια μικρή συνάθροιση με αφορμή την κοπή της πίτας για τους πρωταθλητές του Αγίου Νικολάου.

Πάνω από 65 άτομα παρευρέθηκαν στο γυμναστήριο των Gerontis fighters στην πόλη του Αγίου Νικολάου για να δώσουν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος του 2018. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και φιλικό καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης με μικρούς και μεγάλους να περιμένουν με αγωνία την ανάδειξη του τυχερού για την φετινή χρονιά. Η τιμή προς τους παρευρισκόμενους ήταν μεγάλη καθώς στο χώρο βρέθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Τίτος Καμπακάκης για να ευλογήσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Μετά τις υπέροχες ευχές που εξέφρασε προς τους αθλητές των Gerontis fighters μοίρασε σε όλα τα παιδιά κομποσκοινια για καλοτυχία.

Πάντα δίπλα στον προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη ηταν και σημαντικοί παγκόσμιοι και πανευρωπαικοί πρωταθλητές του τόσο στο άθλημα του επίσημου kick boxing της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας πανελληνίως της ΠΟΚ όσο και του επισήμου αναγνωρισμένου taekwondo της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας απο το κράτος την ΑΟΤΕ, όπου και στα δύο αθλήματα μέλος είναι ο κ. Γεροντής με την δική του άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και χωρίς άλλες μη νόμιμες διαδικασίες που καταφεύγουν αρκετά σωματεία για να κατοχυρώσουν την πολυπόθητη αναγνώριση. Οι αθλητές που παρευρέθηκαν : Τζανίδης Ανδρέας πανευρωπαϊκός πρωταθλητής taekwondo το 2016 , ο Ηλιάκης Ελευθέριος παγκόσμιος πρωταθλητής στο kick boxing το 2016 όπως και αλλοι αθλητές με σημαντικές διακρίσεις ο Μπιλανάκης Ιωάννης , ο Λιαπάκης Ιωάννης, η Μανιαδάκη Αικατερίνη και πολλοί ακόμη ανερχόμενοι αθλητές από τον αγωνιστικό χώρο ήταν παρών. Η ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα τους έκανε όλους χαμογελαστούς και ευδιάθετους έως το τέλος της βραδιάς.

Οι πολλά υποσχόμενοι Gerontis fighters fighters θα ταξιδέψουν στις 2 , 3 & 4 Φεβρουαρίου για να κατακτήσουν εναν ακόμη στόχο τους στην πόλη της Αθήνας . Εκει θα αγωνιστούν σε μια απο τις μεγαλύτερες καθιερωμένες πανευρωπαικές διοργανώσεις του επίσημου kick boxing το ATHENS CHALLENGE. Αυτή η διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες αφού θα λάβουν μέρος 100νταδες αθλητές από όλη την Ευρώπη. Οι αθλητές του κ. Γεροντη θα βάλουν τα δυνατά τους για την καλύτερη δυνατή θέση αλλά και για να προβάλλουν για ακόμη μια φορά το όνομα της πόλης του Αγίου Νικολάου σε διεθνή διοργάνωση.
Εκ του Δ.Σ