in ,

Γ’ Εθνική: Παγκρήτια σύσκεψη ομάδων και φορέων στο Ρέθυμνο

Το πρώτο τους έστω και ανεπίσημο ραντεβού έχουν σήμερα οι ομάδες που θα συγκροτήσουν τον νέο κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η συνάντηση διοργανώνεται από τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Άρη Ρεθύμνου και θα γίνει στα γραφεία του σωματείου στο γήπεδο Μισιρίων στις 6 το απόγευμα.

Ασφαλώς και έχουν ενδιαφέρον τα όσα θα συζητηθούν, σε μια συνάντηση που γίνεται στη σκιά της διαφαινόμενης αποχώρησης του Πανακρωτηριακού από το πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια για την Παλαιόχωρα, η οποία σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της θα συμμετέχει κανονικά στον κρητικό όμιλο.

Στη συνάντηση πέρα από τις 16 ομάδες του νησιού, έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρών ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, αλλά και οι διοικήσεις των 4 ΕΠΣ της Κρήτης. Ορισμένα από τα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι με σκοπό να υπάρξει κοινή γραμμή από το κρητικό ποδόσφαιρο είναι:

  1. Μείωση παράβολου συμμετοχής Γ΄Εθνικής
  2. Μειώσεις εξοδολογίων ( διαιτητών-παρατηρητών αγώνων)
  3. Μειώσεις εξοντωτικών προστίμων Π.Ε ΕΠΟ για συμβάντα εντός και εκτός γηπέδου.
  4. Εξεύρεση κοινού χορηγού για μεταφορές ομάδων και τηλεοπτικής κάλυψης.
  5. Πρόταση για παρουσία φιλάθλων στα Κρητικά γήπεδα, που θα ισούται με 40 % της χωρητικότητας των γηπέδων

neakriti.gr