in ,

Βροχή οι ιδέες και οι προτάσεις και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα μείνουμε εδώ, video – photos


Σε μια συνάντηση καταιγιστικής ροής ιδεών και προτάσεων εν όψη του προγράμματος της φετινής αποκριάτικης περιόδου στον Αγιο Νικόλαο εξελίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ των μελών του ΠΑΟΔΑΝ, της αντιδημαρχίας πολιτισμού, των συλλόγων, σχολείων φορέων και ιδιωτών η πρώτη κουβέντα εν όψη της φετινής αποκριάς. Σημειώθηκαν από όλους τα λάθη, οι παραλήψεις και τα “στραβοπατήματα” της περυσινής πρώτης προσπάθειας ώστε να εξελιχθούν όλα ακόμα καλύτερα φέτος.

Το θέμα της αποκριάς μπορεί να είναι αυτό των παραμυθιών με τους διοργανωτές να φαντάζονται όλη την περιοχή σαν μια παραμυθοχώρα όλοι όμως που βρέθηκαν στην συνάντηση έδειξαν να πιστεύουν τελικά στα …παραμύθια και με μεράκι και όρεξη να καταθέτουν απόψεις και ιδέες για την συνέχεια.

Η παρουσία του συλλόγου των εστιατόρων και καφέ μπαρ, του εμπορικού συλλόγου σχολών χορού, σχολείων και ομάδων που είχαν λάβει μέρος πέρυσι, δείχνει απο την αρχή ότι φέτος θα συμμετάσχουν περισσότερα σε ακόμα πιο πολλές δράσεις και εκδηλώσεις που ετοιμάζονται. Το πρόγραμμα δε εμπλουτίζουν και οι εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου οι οποίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα