in ,

Όλα έτοιμα για το πιο διασκεδαστικό τριήμερο στο Μεραμπέλλο, video

Λίγες ώρες πριν την κορύφωση της φετινής αποκριάς στον Δήμο Αγίου Νικολάου μιλήσαμε με τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη όλων των εκδηλώσεων στην φετινή αποκριά, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού και με την πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ.
Τα οφείλουμε όλα σε όλους, είπε η Ελπινίκη Γιατζάκη λίγο πριν την κορύφωση και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για την βραδινή ε πλω παρέλαση το βράδυ του Σαββάτου, ιδέα του Λευτέρη Ραφαϊλάκη όσο και για την παρέλαση της Κυριακής. Τόνισε δε και τις εκδηλώσεις των συλλόγων στα τοπικά διαμερίσματα σε όλο τον Δήμο ευχαριστώντας συλλόγους και φορείς με τον ΠΑΟΔΑΝ να βρίσκεται όπου του ζητηθεί
Τα καταφέραμε με τις δικές μας δυνάμεις, είδαμε τον κόσμο να συμμετέχει να συνεργάζεται να δημιουργεί ομάδες με κέφι και φαντασία και σίγουρα να δημιουργούμε όλοι μαζί ένα καρναβάλι ολόδικό μας, είπε ο Χάρης Αλεξάκης. Ο ίδιος δε ανέδειξε και την σημαντική στήριξη των επαγγελματιών όπου πραγματικά σήκωσαν ένα μεγάλο βάρος των δράσεων σε όλη την διάρκεια της αποκριάς.
Δείτε το βίντεο της συζήτησης και βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο της κυκλοφορίας στην πόλη


Βάζουμε το καλύτερο μας χαμόγελο, και ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για ένα μεγάλο πάρτυ !!
Χρήσιμες συμβουλές για όσους συμμετέχουν είτε θέλουν να έρθουν να μας απολαύσουν:
♦️αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.
♦️αφήνουμε θέσεις πάρκινγκ για τους επισκέπτες
♦️αν ερχόμαστε από μακριά παρκάρουμε δίχως να κλεινουμε κάποιον άλλο, στα πάρκινγκ που υπάρχουν μέσα στην πόλη.
♦️αν είσαι θεατής, πρόσεχε!! Τα κάγκελα καθ όλο το μήκος της διαδρομής είναι Για να σε προστατεύουν. Μην ξεχνάς ότι θα κυκλοφορούν οχήματα- άρματα με περιορισμένη ορατότητα.
♦️αν είσαι οδηγός και έχεις δρόμο, μην πιεις αλκοόλ..
♦️προσπαθούμε να κάνουμε πράξη το ρητό « η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά».

Καλό Καρναβάλι σε όλους!!