in , , , ,

Αστείες οι προφάσεις τους

 

Την δική του απάντηση –  σχόλιο – διαπίστωση κάνει για το θέμα του σχολιασμού του γενικού αστυνομικού διευθυντή της περιφέρειας Κρήτης αντιστράτηγου Ανδρέα Δασκαλάκη ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου  από την περιοχή της Νεάπολης Κώστας Καστελλιανάκης.

«Δεν μπορούμε να έχουμε στην Νεάπολη Α.Τ. με τόσο μικρή δύναμη επειδή έχουμε το κτήριο, άλλωστε όλες οι επιχειρήσεις, ο προγραμματισμός, οι υπηρεσίες, η ασφάλεια των δικαστηρίων, των φυλακών και οι μεταφορές κρατουμένων απ’ αυτές γίνονται απ’ τον Αγ. Νικόλαο και γίνονται μια χαρά … μας λέει ο κ. Δασκαλάκης καταρρίπτοντας και τους 2 πυλώνες που έχει στηριχθεί αυτή η αναδιοργάνωση!!!
Η εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού δεν υφίσταται… εκτός και αν έχουν στο μυαλό τους να επιμηκύνουν την περιφέρεια που θα αστυνομεύει το Α.Τ. Αγ. Νικολάου ώστε μ’ αυτό τον τρόπο να εξοικονομήσουν προσωπικό ή αν δεν ξαναστείλουν αστυνομικούς στην Νεάπολη που και με αυτό τον τρόπο μπορούν να το κάνουν…
Η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων πάλι δεν μπορεί να υφίσταται… καθώς το ακίνητο που στεγάζεται το Α.Τ. της Νεάπολης δεν είναι μισθωμένο… αλλά εκτός απ’ αυτό τα περιπολικά θα αναγκάζονται να κάνουν 30 χιλιόμετρα αρκετές φορές την ημέρα καθώς χρειάζεται η παρουσία της αστυνομίας για τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες καυσίμων…
Τουλάχιστον ας βρούν μια καλύτερη δικαιολογία για την κατάργηση γιατί εκτίθενται όλο και περισσότερο με τις αστείες προφάσεις τους!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!!!»