in

Από την πορεία προς το φως να μην αφήσετε κανέναν πίσω, στο ειδικό σχολείο ο Αν. Ζερβός

“Από την πορεία προς το φως να μην αφήσετε κανέναν πίσω”, δήλωσε στον χαιρετισμό που απήθυνε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών – μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του σχολείου, μικρά και μεγάλα παιδιά μετέδωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ ο ενθουσιασμός τόσο των ίδιων , όσο και των γονέων που παρακολούθησαν τη γιορτή ήταν έκδηλος καθώς ο χώρος πλημμύρισε με χαμόγελα , χειροκροτήματα και ευχές.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ενημέρωσε τους γονείς για την πρωτοβουλία του δήμου, να διαθέσει μικρό λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες για την μετακίνηση των μαθητών στις σχολικές τους εκδρομές, ενώ απευθυνόμενος τόσο στην προισταμένη του σχολείου κ. Ελευθερία Δαούτη, στους συνεργάτες της εκπαιδευτικούς, στους γονείς αλλά και στα παιδιά που φοιτούν στο Ειδικό σχολείο, ευχήθηκε να είναι η νέα χρονιά δημιουργική  με αγάπη, υγεία  και αλληλεγγύη στην καρδιά.