in ,

Έσφιξε το χέρι σε πρωτοπόρους μαθητές ο Α. Ζερβός

 
“Ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε αρωγοί και στηρίζουμε  καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνουν την δυνατότητα στις μαθητικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, να συνεργαστούν – να συνδιαλλαγούν και ν΄αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, ώστε στο άμεσο μέλλον ως  ενήλικοι πολίτες, να μπορούν επαρκώς να διαχειριστούν θέματα προσωπικού – επαγγελματικού – επιστημονικού -κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κατά την επίσκεψη της καθηγήτριας κ. Μαρίας Καρακού καθώς και των μαθητριών : Εμμανουέλας Σκουλικάρη – Νίκης Τζανοπούλου του Α΄ Γυμνασίου Αγίου Νικολάου στον Δήμο (28/11), με αφορμή την Πανευρωπαική διάκριση που απέσπασαν ανάμεσα σε 200 σχολεία (Βρυξέλλες 21/11/2017) για την καμπάνια – διαφήμιση που δημιούργησαν στο πλαίσιο του προγράμματος  : “Υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δυο φύλα”  που εκπονήθηκε με την υποστήριξη του Ευρωπαικού Δικτύου κατά της Βίας.

“Η Πανελλήνια αλλά και η Πανευρωπαική διάκριση της ομάδας του Α΄ Γυμνασίου, καταδεικνύει αν μη τι άλλο την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που έγινε τόσο από την αρμόδια καθηγήτρια όσο και από τους μαθητές, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης, αναμένεται να έχουν θετικό πρόσημο για τους μαθητές και άλλων σχολείων του Δήμου, και να δώσουν μελλοντικά την δυνατότητα και σ΄αυτούς να παρουσιάσουν ανάλογες εργασίες έξω από τα όρια του σχολείου- του δήμου, της Κρήτης και της Ελλάδας.
Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή της ομάδας στην παραπάνω δράση, έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.