in

Ενώθηκαν για δεύτερη φορά οι χορωδίες των Δήμων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας [video]

 

Όταν ο στόχος είναι κοινός βγαίνει και το σωστό αποτέλεσμα.

 

Η αρχή έγινε στις 16 Ιανουαρίου 2017 στο κινηματοθέατρο ΄΄ΡΕΞ΄, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση των δύο χορωδιών Δήμου Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Νικολάου. Μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση δόθηκε υπόσχεση για επανάληψη και στην Ιεράπετρα.

 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το βράδυ στην αίθουσα ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄στην Ιεράπετρα η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό την Δ/νση του Μανώλη Κανακάκη και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό την Δ/νση της Μαρίας Παπαγιαννάκη,  εμφανίστηκαν και τραγούδησαν κομμάτια με όμορφες μελωδίες ενθουσιάζοντας το κοινό που με την προσέλευση του προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας.

Την βραδιά συντόνισε η Κική Χασάπη-Φρονιμάκη όπου και  εξήγησε την προσπάθεια που γίνετε σχετικά με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία .

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ,η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας Μανώλης Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας Ηλίας Νταλαράς εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους μαέστρους των Χορωδιών και στην Σούλα Ζερβού  σύζυγο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, που ήταν και η πηγή έμπνευσης  για τις δύο εμφανίσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγίου Νικολάου Κωστής Παπαντωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης καθώς και πλήθος κόσμου  από τους δύο Δήμους.

 

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο κέρασμα και με την υπόσχεση καλής συνεργασίας.

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ