in

Κουτσελάκης Αντώνης,  Χαρκιολάκης Μιχάλης και η παρέα τους. Η  Κρητική παράδοση έχει μέλλον! (Video 4k/UHD)

Ένα είναι σίγουρο πως η Κρητική παράδοση συνεχίζει να συναρπάζει την νεολαία μας, ενάντια σε ότι προστάζει η μόδα της εποχής. Και το σίγουρο είναι πως έχει και λαμπρό μέλλον! 
Αυτή είναι η άποψή μας αλλά και το συμπέρασμα που εύκολα βγαίνει άμα βλέπεις τους νέους μας να την υπηρετούν με τέτοιο τρόπο και σεβασμό! 
Ο λόγος είναι για πέντε νέους ανθρώπους που παρ’όλο το νεαρό της ηλικίας τους  και το γεγονός πως έσμιξαν για πρώτη φορά μαζί, και -χωρίς καθόλου πρόβες- η δεξιοτεχνία τους και  ο επαγγελματισμός τους ήταν σε τέτοιο επίπεδο που φαινόταν να συνεργάζονται για χρόνια! Και βέβαια το αποτέλεσμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! 
Δεν μπορούμε να μην τους αναφέρουμε:
Λύρα ο Κουτσελάκης Αντώνης 22 ετών, Μαντολίνο ο Χαρκιολάκης Μιχάλης 21 ετών, Λαούτο ο Λουλάκης Νικόλας 20 ετών, Λαούτο  Χατζάκης Δημήτρης 26 ετών, και μπάσο ο Φώτας Παναγιώτης 20 ετών!!!
Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα και κρίνεται από μόνοι σας!

 
Να σημειώσουμε πως ο Κουτσελάκης Αντώνης και ο Χατζάκης ο Δημήτρης ήταν οι μουσικοί που είχαν συνοδεύσει επάξια στην Κύπρο, και το Λύκειο των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου κατά το ταξίδι της ανταπόδοσης της αδελφοποίησης με το  Λύκειο των Ελληνίδων Αμμοχώστου.
Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα!