in , ,

Η κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΡΕΞ, fotos

Την κεντρική τους προεκλογική ομιλία για στην περιοχή του Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου.

 

Οι Δημήτρης Μίμης Δερμιτζάκης, Κωστής Δερμιτζάκης, Μανόλης Θραψανιώτης και Μιχάλης Μπιτσάκης στην τελευταία τους παρουσίαση στην τοπική κοινωνία της πρωτεύουσας του νομού  παρουσιάστηκαν βέβαιοι για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή λέγοντας ότι το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας διακρίνεται περισσότερο από ότι ποτέ σε  αυτή την σύντομη προεκλογική περίοδο.  Εξέφρασαν τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης,

_D201107

«από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης» και ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους. Ξεκαθάρισαν ότι σαφώς και δεν κρατούν κανένα μαγικό ραβδάκια ώστε όλα να αλλάξουν από την πρώτη στιγμή όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθούν ότι ο Ελληνικός λαός θα βιώσει επιπλέον μέτρα. Σε πολλές στιγμές της εκδήλωσης οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν μηνύματα νίκης από το κοινό που είχε σχεδόν γεμίσει την αίθουσα του ΡΕΞ. Έχουμε έτοιμο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα τόνισαν και ζήτησαν από τους πολίτες να μην παρασύρονται από την προσπάθεια όλων των υπολοίπων και κυρίως της Ν.Δ στα επικίνδυνα σενάρια που παρουσιάζουν ότι θα γίνουν πραγματικότητα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει.

_D201104

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα και αν θα χρειαστούν συνεργασίες τάχθηκαν υπερ της άποψη του Αλέξη Τσίπρα ο οπόιος δήλωσε πως “Εμείς δε θα έρθουμε να διχάσουμε, θα έρθουμε να ενώσουμε τους Έλληνες. Ο αγώνας μας την επόμενη μέρα θα είναι δύσκολος, χρειάζεται εθνική ενότητα, χρειάζεται σύνεση, χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το δίκιο του λαού μας, αρκεί να το αναγνωρίζουν το δίκιο του λαού μας” σημείωσε χαρακτηριστικά.»

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό ενώ την διαδικασία συντόνιζε η Όλγα Δρακάκη.

_D201111

Σήμερα Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ και οι 4 υποψήφιοι του θα βρίσκονται στον κινηματογράφο ΔΡΗΡΟΣ στη Νεάπολη.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ