in , , , ,

Όλη η πόλη μια γιορτή, [VIDEOS – PICS]

Στην μια μεριά απονομές, χαιρετισμοί και Κρητική μουσική ζωντανά με συνοδεία χορευτικών, στην άλλη μεριά Rock and Roll με χορό στους δρόμους, πιο πάνω στην μέση του δρόμου ξανά έντονη μουσική και χορευτικά με Zumba ενώ παράλληλα τα μαγαζιά ανοιχτά και κόσμο αρκετός παντού στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Ήταν η πρώτη λευκή νύχτα για την αγορά του Αγίου Νικολάου και μάλλον πως θα υπάρξουν και άλλες στο μέλλον.

1

«Η πόλη πραγματικά ζωντάνεψε το βράδυ της Παρασκευής ενώ και τα εμπορικά καταστήματα δούλεψαν ικανοποιητικά από την στιγμή που είχα βγάλει πάρα πολλές προσφορές προς τους καταναλωτές.» το σχόλιο επαγγελματίας της τοπικής αγοράς ο οποίος πρόσθεσε πως έστω για μια βραδιά έχουμε παρέα στους δρόμους των καταστημάτων μας τον κόσμο να περπατά και όχι μόνο τα αυτοκίνητα.
Στην κεντρική πλατεία έγιναν και οι απονομές στους ξένους δημοσιογράφους που λαμβάνουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας του τύπου που γίνεται τις μέρες αυτές στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου με τους ίδιους να δηλώνουν εμφανώς ικανοποιημένοι τόσο από την διοργάνωση όσο και από την φιλοξενία.

8

Βέβαια το θέμα με το κλείσιμο κεντρικών δρόμων δημιούργησε μια αναστάτωση και μια ανησυχία σε πολλούς και ίσως χρειάζεται ένας διαφορετικός προγραμματισμός και πιο έγκαιρη ενημέρωση ώστε να αποφευχθούν περιστατικά έντασης και δυσλειτουργίας στην πόλη.

Ο Εμπορικός σύλλογος, ο ΠΑΟΔΑΝ, οι σχολές χορού και ένας προς ένας οι επαγγελματίες που αγκάλιασαν την πρώτη αυτή προσπάθεια σίγουρα θα δώσουν τον ραντεβού για την 2η λευκή νύχτα όποτε αυτή γίνει.

ΘΑΝΟΣ Κ.

10 9 7 5 3 2 01