in ,

Στο νοσοκομείο ο Μανόλης Θραψανιώτης

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με επικεφαλής τον Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου, επισκέφθηκε την Λιμεναρχείο Λασιθίου , και το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για την προγραμματισμένη συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων και την Διοίκηση του Νοσοκομείου

Επίσης έγινε επίσκεψη στην Λαϊκή και μοιράστηκε εκλογικό Υλικό .

Ο Σύλλογος και η Διοίκηση  των εργαζομένων ενημέρωσαν τον κ. Μ. Θραψανιώτη ότι παρά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Αγ. Νικολάου, παρά τις προσπάθειες και κινητοποιήσεις των γονέων του Δήμου, η κυβερνητική αδιαφορία έκανε ξανά το θαύμα της και η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου είναι κλειστή 17 και 18/1/2015 και 23-24-25/1/2015 και 30-31/1/2015 λόγω έλλειψης εφημερευόντων ιατρών.

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς θα πρέπει να πηγαίνουν τα ασθενή παιδιά τους στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας που εφημερεύει τις συγκεκριμένες ημέρες.

 Ο κ. Μ.Θραψανιώτης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ανατρέψει την υγειονομική τραγωδία που προκάλεσε η περιβόητη μνημονιακή μεταρρύθμιση στην Υγεία, δημιουργώντας μια τεράστια ζώνη υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού από τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αυτό  είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες όπως  εξαγγέλθηκαν στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Όραμά μας η πλήρης αποεμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού της Υγείας.
Στόχος μας είναι η οικοδόμηση ενός καθολικού Δημόσιου Συστήματος που θα περιλαμβάνει την πρόληψη, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, που θα παρέχει σε όλους δωρεάν και ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτικές και αποτελεσματικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

 

Στις 25 Γενάρη βάζουμε τέλος σε αυτές τις πολιτικές…