in , , , , , ,

Όλοι μου λένε να θανατώσουμε τα ζώα

Με ανάρτηση του ο Μάριος που φροντίζει τα αδέσποτα σκυλιά από όλη την περιοχή του Αγίου Νικολάου  σε χώρο που έχει δημιουργηθεί εξέφρασε την απορία και αγανάκτηση του για την απουσία ενδιαφέροντος απο τις αρχές.

“Σημερα 15/11/16 πηγα στο δημο Αγ.Νικολαου Κρητης και μιλησα με τους αναντιπροσοπους του δημου, οτι εδω και 1,5 χρονο δεν μου εδωσαν ουτε ενα 1 ευρω.

Καθε μερα μου φερνουν σκυλια απο ηλικιομενους που εχουν πεθανει. Εγιναν 41 σκυλια που τον δημο δεν τον ενδιαφερει για αυτα. Κουβαλαω απο το σπιτι μου 100 λιτρα νερο την ημερα και τροφη απο οπου βρισκω.
Δεν ζητησα τιποτα αλλο απο τον δημο μονο τροφη , νερο και φαρμακα.Τους ειπα πως ερχονται οι βροχες και δεν εχουν σπιτακια.

15-11-16-adespota
Δεν μου εδωσαν σημασια και συνεχεια
μου λενε για  ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩN.


Ο συλογος ζωοφιλων του Αγ. Νικολαου που ο αντιπροεδρος ειναι υπαλλιλος στον δημο παιρνουν λεφτα απο τους ανθρωπους χωρεις να μου εχουν δωσει τιποτα και μονο να κορόιδευουν τον κοσμο.


Για αυτο παρακαλαω ολο τον κοσμο για βοηθεια αντι ευθανασια. Εχω οικογενεια με δυο παιδια ομως αυτες τις ψυχες δεν μπορω να τις παρατησω.

Για ολοι που πιστευουμε στον ενα και μοναδικο ΘΕΟ, σε κανενα βιβλιο των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ δεν γραφει για ευθανασιες, αλλα μονο
για ζωη.


ΖΩΗ αντι ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!!!!”