in ,

Χριστούγεννα 2016 … με την υπογραφή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι εκδηλώσεις του σχολείου εντάχθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης.

Αρχή έγινε με τη Νυχτερινή Ξωτικοπαρέλαση στις 10 Δεκεμβρίου, με πλήθος παιδιών να ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης και να αναστατώνουν τους κατοίκους λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ ο Αϊ – Βασίλης με τους βοηθούς του πετούσαν καραμέλες και ζαχαρωτά.

Συνέχεια δόθηκε στις 17 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικες μοσχομυριστές κατασκευές με αλατοζύμη και αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, ενώ την κρύα εκείνη μέρα οι ενήλικες επισκέπτες κεράστηκαν με Glühwein, χριστουγεννιάτικο ζεστό ρόφημα.

Οι εκδηλώσεις του σχολείου ολοκληρώθηκαν με την απογευματινή χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 22 Δεκεμβρίου. Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δύο θεατρικές παραστάσεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Α΄, Β΄ και Ε΄ τάξεων. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον πλούσιο μπουφέ που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, ενώ τρεις τυχεροί έφυγαν με πλούσια δώρα. Στον χώρο λειτούργησε παζάρι και τοποθετήθηκε κουμπαράς. Τα έσοδα θα διατεθούν προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια του μαθητή του σχολείου Αγγελάκη Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του σχολείου εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου.