in , ,

Φοιτητές για ..βραβείο στο ΤΕΙ Αγ,. Νικολάου

Το δεύτερο βραβείο στον 3ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομικών Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης έλαβαν δυο φοιτήτριες του τμήματος του ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο.
Οι Μαρία Αναστ. Μοίρα και η Μελπομένη Εμμ. Μπουραντά φοιτούν στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, που περιλαμβάνει τρεις κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφοριακών Συστημάτων και Μάρκετινγκ. Συμμετείχαν με τη ιδέα τους στο 4ο θεματικό πεδίο, που αφορούσε μια εφαρμογή που περιείχε την υγεία, τον τουρισμό και τη χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορικής.
20 7 15 tei
«Η χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορικής με εφαρμογή στην υγεία, τον τουρισμό ή ακόμη και τον αγροτικό τομέα όπου έχουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως χώρα, αλλά και μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης λόγω των υποδομών μας τόσο σε καταρτισμένο προσωπικό, όσο και σε εγκαταστάσεις, μπορεί να δημιουργήσει νέες υπηρεσίες, να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες και τελικά να προσθέσει νέες θέσεις εργασίας με την ανάπτυξη επιχειρήσεων που θα εξειδικεύονται στα αντικείμενα αυτά», ανέφεραν οι διακριθείσες.
 
«Στο τμήμα μας δίνονται ισχυρές βάσεις στους φοιτητές μας τόσο σε χρηματοοικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων αλλά και σε πληροφορική όπως πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και εξειδικευμένα λογισμικά, καθώς και γνώσεις που τους επιτρέπουν να κατανοούν τις διεθνείς αγορές και την λειτουργία των επιχειρήσεων.  Με αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι μας να έχουν υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας παρόλη την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε.” τόνισαν μεταξύ άλλων στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Προϊστάμενος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου, Στέλιος Παπαδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής και ο Κώστας Παναγιωτάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου. Θα θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα του Τμήματος είναι στη διεύθυνση: www.bm.teicrete.gr
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ