in ,

Φοιτητικές εκλογές χωρίς εντάσεις και κομματικές αποχρώσεις.

Χωρίς εντάσεις, μεγαφωνικές εγκαταστάσεις με ομιλίες κομματικά φορτισμένες, πολιτικά περίπτερα, πανό και αφίσες πραγματοποιήθηκαν χθες και στο τμήμα του ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο οι φοιτητικές εκλογές.  350 φοιτητές και φοιτήτριες είχαν δικαίωμα ψήφου με το τελικό ποσοστό στην διαδικασία να μην ήταν γνωστό έως την ώρα που η ΑΝΑΤΟΛΗ πήγαινε στο τυπογραφείο.

 

Καμιά σχέση όμως αυτό δεν έχει από την στιγμή που και φέτος οι φοιτητές του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου ακολούθησαν την τακτική των προηγούμενων ετών και συμμετείχαν από κοινού όλοι σε ένα ενιαίο και ανεξάρτητο, κομματικά, ψηφοδέλτιο.  Αυτά που έχουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά περισσότερα από όλα όσα θα μπορούσαν να μας διασπάσουν, σχολίασε με περίσσια ωριμότητα ο Νίκος Φραγκιαδάκης, φοιτητές του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

 

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110
VLUU L110, M110 / Samsung L110, M110

Ο ίδιος είπε πως η συμμετοχή στις εκλογές αναμένεται να ξεπεράσει το 55 % ενώ το κλίμα κατά την διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών το χαρακτήρισε απόλυτα φιλικό από την στιγμή που οι φοιτητές χωρίς το άγχος των μαθημάτων και των εργαστηρίων πέρασαν μια μέρα με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα. Σε ότι αφορά τα προβλήματα που οι φοιτητές αντιμετωπίζουν όπως μας είπαν έχουν ήδη ενημερώσει την νέα δημοτική αρχή σε συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό,

 

¨Είχαμε συνάντηση με τον κύριο Δήμαρχο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους παρουσιάσαμε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στεγαστικά και άλλα, όμως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια μέριμνα. Είχαμε δε και το περιστατικό της συμφοιτήτριας μας που λόγω της υγρασίας είχε ένα περιστατικό και αυτό μας κάνει όλους να ανησυχούμε σχετικά.» είπε ακόμα.

 

Ένα ακόμα θέμα που έχουν οι φοιτητές και που ακόμα δεν έχει βρεθεί μια χρυσή τομή είναι και αυτό με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν την μεταφορά από και προς το ΤΕΙ σκέτη Οδύσσεια, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

 

Οι ίδιοι δε οι φοιτητές ευχαρίστησαν της εταιρία S.L.V. Productions Μάνου Λεμπιδάκη για την χορηγία των ηχείων που χρησιμοποιήθηκαν για την μουσική συντροφιά της διαδικασίας των εκλογών.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ