in ,

Το όραμα γίνεται έργο….video

 
Για τους στόχους και τον σκοπό της 1ης συνάντησης φιλίας μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια η πρόεδρος του Π.Ε.Σ. Ο ΘΥΛΑΚΑΣ.

17 9 18 ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΥΛΑΚΑΣ ΜΑΡΔΑΤΙ

Η Μαρία Τζώρτζη κάνονας μια ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου είπε πως είναι καιρός να γίνει πράξη το όραμα που είχαν οι δωρητές στο Μαρδάτι και να δημιουργηθεί ένας χώρος ανοικτός σε όλους.
 
ακούστε εδώ


 
1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΔΑΤΙΟΥ-ΡΟΥΣΣΑΣ ΛΙΜΝΗ << Ο ΘΥΛΑΚΑΣ>>
Στις 19/09/18 σας καλούμε στην 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ στο Μαρδάτι,στο κτήμα που αγόρασαν οι παππούδες μας, την δεκαετία του ’60 με στερήσεις,για να γίνει σχολείο.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/12/16 παραχωρείται για χρήση στον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μαρδατίου – Ρούσσας Λίμνης.
Σήμερα,μετά από χρόνια εγκατάλειψης,ο πολιτιστικός σύλλογος προσδοκεί να δημιουργήσει ένα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ για όλες τις ηλικίες. Παιδική χαρά,θέατρο,εργαστήρια λαϊκής τέχνης,χορού,μουσικής άθλησης που θα υποστηρίζεται ενεργειακά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Καλούμε σ’ αυτήν την 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ όλους όσους θέλουν να προσφέρουν,οικονομικά,εθελοντική εργασία,μηχανικούς,όλους τους κατοίκους του Δήμου,τους επιχειρηματίες,τις υπηρεσίες του Δήμου της Περιφέρειας,Πολιτιστικούς συλλόγους κλπ.
Να περπατήσουμε στο κτήμα,να μυρίσουμε πεύκο και θυμάρι,δένδρα που φύτεψαν και πότισαν τα παιδιά του σχολείου εκείνη την εποχή με το λιγοστό νερό που υπήρχε να τα βραβεύσουμε,να ακούσουμε προτάσεις,να σχεδιάσουμε.
Σας περιμένουμε,μετά τις 6,στη 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ και με το φως του φεγγαριού να περιδιαβούμε το πάρκο σχεδιάζοντας και συζητώντας μέχρι το πρωί.
Κεράσματα δεχόμαστε από όλους. Επίσης για μουσική δεχόμαστε όσους καλλιτέχνες θέλουν να μας συντροφέψουν.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Πρόεδρος Συλλόγου Μαρία Τζώρτζη τηλ. 6936764481
Το κτήμα βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την ταβέρνα Μαρδάτι δεξιά.