in ,

Ξεκινά το τουρνουά που όλοι περίμεναν

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( ΄Α Φάση Μονά)
Στα πλαίσια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων , το τμήμα Αντισφαίρισης του ΑΟ ΛΑΤΩ που εδρεύει στο Άγιο Νικόλαο προκηρύσσει αγώνες τένις μονών ανδρών-γυναικών.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου , θα πραγματοποιούνται καθημερινές και Σαββατοκύριακα και θα ορίζονται από την επιτροπή των αγώνων κατόπιν συνεννόησης των παικτών.Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν παίκτες/τριες άνω των 14 ετών. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα του ξενοδοχείου Mirabello από την επιτροπή των αγώνων και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα 2 γήπεδα green set του ΕΟΤ και στα 2 νέα γήπεδα greens set του ξενοδοχείου Μirabello. Επιτροπή αγώνων : Μήλας Γιώργος , Κριτσωτάκης Αντώνης, Λεβέντη Μαρίνα και Τζώρτζης Γιάννης. Παράβολο συμμετοχής ορίζετε το ποσό των 15 ευρώ για κάθε παίκτη/τρια.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 24 παίκτες/τριες με βάση τα αποτελέσματα του τελευταίου τουρνουά θα περάσουν άμεσα στο κυρίως ταμπλό (32) και 8 παίκτες/τριες ακόμα που θα προκύψουν από προκριματικό ταμπλό. Οι αγώνες καθώς και ο τελικός θα διεξαχθούν στα (2) νικηφόρα σετ των 6 games και σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 σετ) θα γίνεται SUPER TIE BREAK των 10 με διαφορά 2 πόντων. Κάθε παίκτης θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή της ημερομηνία του προγραμματισμένου αγώνα του μόνο για 1 φορά αν συντρέχει σοβαρός λόγος (ο οποίος θα εξετάζεται από την επιτροπή ) στην συνέχεια όμως αν ζητήσει ξανά αλλαγή θα αποκλείεται από το τουρνουά .
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Δεν θα υπάρχει παρά μόνο αν ζητηθεί από κάποιο παίκτη και για συγκεκριμένο λόγο κατά την διάρκεια του αγώνα και όχι εκ των προτέρων.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ : Διαιτησία αν τους ζητηθεί, υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης-sign in για την ευθύνη της σωματικής τους υγείας και ακεραιότητας .
ΕΠΑΘΛΑ : Θα δοθούν στους 4 πρώτους νικητές
Επιπλέον πληροφορίες:
1) μετά το τουρνουά θα υπάρχει βαθμολογία στην οποία θα προστεθεί στην βαθμολογία του προηγούμενο τουρνουά ώστε να γίνει και το master το Δεκέμβριο 2018
2) Αμέσως μετά το τέλος των μονών θα ακολουθήσει η ΄Β φάση με τα διπλά ανδρών –γυναικών και μεικτά.(θα βγει νέα φόρμα δήλωσης )
3) σε όλη την διάρκεια της περιόδου δηλώσεων θα βγαίνει λίστα με τα ονόματα στων συμμετεχόντων για επαλήθευσή και ενημέρωση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες : Μήλας Γιώργος 6974396307
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:
ΜΗΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο παρακάτω Link:
https://docs.google.com/forms/d/1SpWMkjdzwiNtv4qgKs5i0TgzGMKBkxiRcfCW3MMqnRc/viewform?ts=5b9cc695&edit_requested=true