in

Το έργο έχει πετύχει, στο τελικό στάδιο η διαμόρφωση της παραλίας, videos


Εργασίες μεταφοράς υλικού που θα αποτελέσει την βάση για να μπει  η άμμος στο τέλος γίνονται στην παραλία του Γαργαδόρου τις μέρες αυτές. Σύμφωνα με τον κ. Μανόλη Βαρκαράκη ο οποίος μίλησε στο fonien.gr “το έργο έχει πετύχει και έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ενώ για πρώτη φορά φέτος τον χειμώνα έως τώρα τα νερά δεν έχουν βγει στον δρόμο ενώ παλιότερα έφταναν έως την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου“, είπε.


Ακόμα πρόσθεσε ότι έχουν έρθει υλικά από το Ηράκλειο μιας και δεν υπήρχαν εδώ ενώ αναμένουν να πέσει και η άμμος για να δουν την αντίδραση του συνολικού έργου. “Όλα γίνονται με πιστή ακολουθία όλων όσων έχει η μελέτη και εμείς είμαστε εδώ για να διορθώνουμε ότι χαλάει ενώ έχουμε την υποχρέωση για τα επόμενα 10 χρόνια να μην αφήνουμε να πηγαίνει τίποτα στραβά.” είπε .


Στην ερώτηση που αφορά την χρήση της παραλίας είπε ότι η παραλία ανήκει στον Δήμο και σε καμία περίπτωση δεν αποκλειστεί μέρος της. “Σε δύσκολες εποχές αναλάβαμε να σηκώσουμε το βάρος των εξόδων σε χώρο δημόσιο, και για σε ότι έχουμε δεσμευτεί θα το τηρήσουμε και με το παραπάνω” είπε ακόμα  και πρόσθεσε ότι κάθε Σεπτέμβριο γίνονται με αυστηρότητα όλες οι μετρήσεις χημικές και μη για την καταλληλότητα χρήσης της παραλίας.
Θ.Κ