in , , , , ,

Τα μέλη της χορωδίας του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. ευχαριστούν

Την Κυριακή 15/5/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Χορωδίας μας με θέμα «Τραγούδια για τη θάλασσα». Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, στηρίζοντας την προσπάθειά μας και ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.
Ευχαριστούμε:

  • το Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρη Αλεξάκη για τη στήριξή τους και όλες τις αρχές του τόπου που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Τον Κωνσταντίνο Φραγκιαδάκη και την Κυριακή Στρατάκη για τη βοήθειά τους.
  • Τα μέλη της ΕΘΟΑΝ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή και ιδιαίτερα τη Φωτεινή Γωνιωτάκη για την καθοδήγηση και επιλογή των κειμένων, το Μανώλη Σγουρό για τα σκηνικά και τα κουστούμια, τη Μαρία Γιαννικάκη για το φωτισμό και τη Δέσποινα Κερούλη για το μακιγιάζ.
  • Τον πατέρα Γεώργιο Τζάβλα που μας συνόδευσε παίζοντας σαντούρι και την Ξανθούλα Πορφυράκη που μας «ταξίδεψε» με την υπέροχη φωνή της. Τη Μάρω Δαγιάντη για την δημιουργία της αφίσας της εκδήλωσης.
  • Ευχαριστούμε ακόμα τους χορηγούς επικοινωνίας: την εφημερίδα “ΑΝΑΤΟΛΗ” και το Λεωνίδα Κλώντζα, το Φωνή εν και το Θάνο Κορομπύλια, το “Λατώ FM”, τον “104,4 FM” και το “CNA news”.

Φυσικά το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» το οφείλουμε στο δάσκαλό μας Μανώλη Κανακάκη που μας διδάσκει πάντα ακούραστα, μεθοδικά και υπομονετικά!!! Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς, που στηρίζετε τη Δημοτική Χορωδία της Πόλης μας σε κάθε μουσικό της ταξίδι!!!
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου